شرکت منصوری در پروژه جدید خود به سراغ رولزرویس داون Silver Bullet رفته و این خودروی اشرافی را به مدلی جذابتر و قدرتمندتر تبدیل کرده است.
به گزارش پایگاه خبری اسب بخار به نقل از دیجیاتو: پکیج ارائه شده برای این کانورتیبل انگلیسی سافتکیت (Softkit) نام دارد و با سفارش آن تغییراتی در نمای بیرونی و بخش فنی اعمال میشود. ارتقای قدرت به ۷۳۰ اسب بخار و افزایش گشتاور به ۱۰۰۰ نیوتنمتر شاخصترین تغییر در بخش فنی است.
پکیج سافتکیت در نمای بیرونی شامل مواردی مثل اسپلیتر جلو با لبههای برآمده در طرفین، قطعات تزئینی برای ورودیهای هوا، جلوپنجره، کاپوت، رکاب، دیفیوزر و اسپویلر کوچک در لبه صندوق عقب میشود. طبق انتظار تمامی این اجزا جنسی از فیبرکربن دارند. این ماده گرانقیمت در قسمتهایی مثل لبههای شیشه جلو و جانبی نیز استفاده شده است.
رینگهای ۲۲ اینچی سری V.6 منصوری با پرههای Y شکل دیگر ویژگی این پکیج است. در حالت استاندارد این رینگها به رنگ مشکی الماسی و مشکی براق هستند، اما امکان سفارش هر رنگ دلخواه برای مشتریان وجود دارد.
همانطور که در ابتدا نیز اشاره کردیم، منصوری با بازنگری در ECU، میتواند قدرت موتور ۶.۶ لیتری V12 رولزرویس داون را به ۷۳۰ اسب بخار و گشتاور آن را به ۱۰۰۰ نیوتن متر گشتاور ارتقا دهد. این موتور حجیم در حالت استاندارد ۵۶۳ اسب بخار قدرت و ۸۲۰ نیوتن متر گشتاور تولید میکند.
پکیج سافتکیت فقط شامل نمای بیرونی و موتور میشود و با سفارش آن تغییری در داخل کابین رخ نمیدهد. البته منصوری میگوید چنانچه مشتری بخواهد، اعمال هر گونه تغییر مطابق با سلیقه وی امکانپذیر است.
آنطور که تیونر پرآوزه جهان خودرو اعلام کرده، تنها ۵۰ دستگاه از رولزرویس داون Silver Bullet تیون خواهد شد. این کمپانی هدف از پروژه جدید خود را بازآفرینی و ادای احترام به رودسترهای درخشان دهه ۱۹۲۰ عنوان کرده است.
گفتنی است رولزرویس در آوریل گذشته و در پاسخ به نشریه موتوروان تایید کرده که دو ریث و داون را پس از مدل ۲۰۲۱ در ایالات متحده عرضه نمیکند. ظاهرا این مساله در مشکلات رگولاتوری ریشه دارد، مشکلاتی که هنوز رسانهای نشدهاند.
در قسمت پنجم فصل هفتم اسب بخار به سراغ تست و بررسی ام وی ام ۳۱۵ پلاس رفته ایم. همچنین در بخش خودروچی، به بررسی مزدا ۳ قدیمی و هیوندای آوانته در بازار کارکرده ها پرداخته ایم. در آیتم تیپ کار هم به سراغ کیت های زیربندی ارتقا یافته خودروهای دو دیفرانسیل رفته ایم و […]
در قسمت چهارم از فصل هفتم اسب بخار به تست و بررسی هیوندای آزرا مدل ۲۰۰۸ و ۲۰۱۸ و مقایسه بین دو اسکوتر شهری هوندا کلیک و وسپا VX-L پرداختیم.
قسمت سوم فصل هفتم اسب بخار «ارتفاع پَست» نام دارد و در قالب یک ویژه برنامه تهیه شده است. در این برنامه دو خودروی یواز پاتریوت و یواز پیکاپ مورد تست و بررسی قرار گرفته اند.
در قسمت دوم فصل هفتم اسب بخار، به سراغ تست و بررسی آفرودی پیکاپ KMC T8 کرمان موتور رفته ایم و این خودرو را به یک چالش کوهستانی دعوت کرده ایم. همچنین در این برنامه موتورسیکلت سری تریل T2 شرکت کویر موتور هم توسط مجریان این برنامه تست شده و در آیتم خودروچی هم نگاهی به پژو پارس LX و پژو ۲۰۶ تیپ ۵ انداخته ایم.
بالاخره انتشار اولین قسمت فصل هفتم اسب بخار با تست و بررسی فیدلیتی گروه بهمن و یاماها ایروکس آغاز شد. بالاخره پخش فصل هفتم اسب بخار در تیر ۱۴۰۰ آغاز شد و قرار است تا پایان سال جاری، در این برنامه خودروها و موتورسیکلت های مختلفی مورد تست و بررسی قرار بگیرند. قسمت اول فصل […]
