کراس اوورهای کامپکت قدرتمند در این ویدیو به رقابت با یکدیگر پرداخته اند. امروز، آن ها از سوپراسپرت های دیروز هم قوی تر شده اند، اما سریع ترین از میان این کراس اوورها کدام است؟
اگر فرض کنیم که شما تیتر این مطلب را خوانده باشید، حتماً می دانید که منظور از کراس اوور آلفارومئو، مدل استلویو کوادری فوگلیو نیست. خودرویی که بارها در درگ های وب سایت Carwow شاهد تخریب آن توسط سایر کراس اوورهای کامپکت قدرتمند بوده ایم. در نقطه مقابل، ب ام و با X3 M Competition، مرسدس بنز با AMG GLC 63 S و جگوار با مدل SVR F-Pace به میدان آمده است. رکورددار سابق پیست نوربرگ رینگ در هر دور مسابقه با رقبا آخر می شود. این در حالی است که آن هم مانند دو رقیب آلمانی خود، ۵۰۳ اسب بخار قدرت دارد و در عین حال، سبک وزن ترین عضو گروه به شمار می رود. جالب این جاست که وزن محصول آلفا فقط از جگوار ۵۴۲ اسب بخاری، تقریباً ۵۰۰ پوند کم تر است!
آلفارومئو در میان کراس اوورهای کامپکت قدرتمند فاقد سیستم لانچ کنترل است. اگرچه در شروع درگ، پا به پای دیگر رقبا حرکت می کند، اما به نظر می رسد که در ادامه مسیر، قربانی کمبود گشتاور می شود. استلویو با پیشرانه [M1] 2.9 لیتری V6 فقط ۶۰۰ نیوتن متر گشتاور دارد. حال آن که AMG و ب ام و به شکل یکسان، ۵۰ نیوتن متر گشتاور بیش تری ارائه می دهند. در نهایت، جگوار ۵٫۰ لیتری با گشتاور ۷۰۰ نیوتن متری خود تاج پادشاهی را بر سر می گذارد. در دورهای مختلف مسابقه درگ، این AMG GLC 63 S است که گوی سبقت را از رقبا می رباید. برتری این خودرو در مسیر یک چهارم مایل، کاملاً روشن است. با ثبت زمان ۱۱٫۹ ثانیه برای این مسیر، حدود یک دهم ثانیه از ب ام و و جگوار و دو دهم ثانیه از آلفارومئو جلو می افتد.
در دور اول مسابقه کراس اوورهای کامپکت قدرتمند و زمانی که تمام خودروهای در حالت کامفورت و اتوماتیک قرار دارند، باز هم این GLC 63 S است که بر دیگران غلبه می کند. جالب است بدانید که AMG برای این مدل از گیربکس ۹ سرعته مرسدس بنز استفاده کرده است. حال آن که، هر سه رقیب دیگر از جعبه دنده ۸ سرعته ساخت ZF کمک می گیرند. به همین دلیل، تعویض دنده ها در AMG با سرعت عمل بیش تری انجام می شود. با تغییر حالت خودروها به اسپرت و استفاده از گیربکس ها در حالت دستی، بازی برای AMG تغییر می کند، اما برای اسپویل نشدن داستان، پیشنهاد می کنیم که خودتان برای اطلاع از سرانجام این درگ، به تماشای ویدیو بنشینید. شاید برنده نهایی مشخص نباشد، اما به راحتی می توان حدس زد که بازنده کدام خودروست.
سپهر عظیمی
پایگاه خبری اسب بخار
منبع: کار اسکوپس
استلویو با پیشرانه ۲٫۹ لیتری V6 فقط ۶۰۰ نیوتن متر گشتاور دارد. حال آن که، AMG و ب ام و به شکل یکسان، ۵۰ نیوتن متر گشتاور بیش تری ارائه می دهند. در نهایت، جگوار ۵٫۰ لیتری با گشتاور ۷۰۰ نیوتن متری خود، تاج پادشاهی را بر سر می گذارد.
جالب است بدانید که AMG برای این مدل از گیربکس ۹ سرعته مرسدس بنز استفاده کرده است. حال آن که، هر سه رقیب دیگر از جعبه دنده ۸ سرعته ساخت ZF کمک می گیرند. به همین دلیل، تعویض دنده ها در AMG با سرعت عمل بیش تری انجام می شود.
برتری این خودرو در مسیر یک چهارم مایل، کاملاً روشن است. با ثبت زمان ۱۱٫۹ ثانیه برای این مسیر، حدود یک دهم ثانیه از ب ام و و جگوار و دو دهم ثانیه از آلفارومئو جلو می افتد.
در قسمت پنجم فصل هفتم اسب بخار به سراغ تست و بررسی ام وی ام ۳۱۵ پلاس رفته ایم. همچنین در بخش خودروچی، به بررسی مزدا ۳ قدیمی و هیوندای آوانته در بازار کارکرده ها پرداخته ایم. در آیتم تیپ کار هم به سراغ کیت های زیربندی ارتقا یافته خودروهای دو دیفرانسیل رفته ایم و […]
در قسمت چهارم از فصل هفتم اسب بخار به تست و بررسی هیوندای آزرا مدل ۲۰۰۸ و ۲۰۱۸ و مقایسه بین دو اسکوتر شهری هوندا کلیک و وسپا VX-L پرداختیم.
قسمت سوم فصل هفتم اسب بخار «ارتفاع پَست» نام دارد و در قالب یک ویژه برنامه تهیه شده است. در این برنامه دو خودروی یواز پاتریوت و یواز پیکاپ مورد تست و بررسی قرار گرفته اند.
در قسمت دوم فصل هفتم اسب بخار، به سراغ تست و بررسی آفرودی پیکاپ KMC T8 کرمان موتور رفته ایم و این خودرو را به یک چالش کوهستانی دعوت کرده ایم. همچنین در این برنامه موتورسیکلت سری تریل T2 شرکت کویر موتور هم توسط مجریان این برنامه تست شده و در آیتم خودروچی هم نگاهی به پژو پارس LX و پژو ۲۰۶ تیپ ۵ انداخته ایم.
بالاخره انتشار اولین قسمت فصل هفتم اسب بخار با تست و بررسی فیدلیتی گروه بهمن و یاماها ایروکس آغاز شد. بالاخره پخش فصل هفتم اسب بخار در تیر ۱۴۰۰ آغاز شد و قرار است تا پایان سال جاری، در این برنامه خودروها و موتورسیکلت های مختلفی مورد تست و بررسی قرار بگیرند. قسمت اول فصل […]
