wp-header-logo-471.png

آمار فروش پورشه تایکان زیبا و قدرتمند در سه‌ماهه سوم ۲۰۲۱ هم خوب بوده است. ما می‌دانستیم که این خودرو پرفروش‌تر از ۷۱۸ و پانامرا ظاهر خواهد شد اما فکر می‌کردیم شاید ۹۱۱ در این سه‌ماهه کامبک زده و تایکان را از نظر فروش پشت سر بگذارد اما این‌گونه نشد زیرا روش تایکان در جولای، آگوست و سپتامبر برابر با ۱۸۶۱ دستگاه بوده است.

در مدت مشابه یاد شده پانامرا و ۹۱۱ فروش ۱۰۹۰ و ۱۶۲۱ دستگاهی در آمریکا داشته‌اند. اگرچه اختلاف فروش تایکان و ۹۱۱ در سه‌ماهه سوم امسال تنها چند صد دستگاه بوده اما فروش تایکان از ابتدای سال تاکنون حدود ۵۰۰ دستگاه بیشتر از سوپر اسپورت نمادین پورشه می‌باشد. واضح است که شاسی بلندهای ماکان و کاین کاملا بهتر عمل کرده‌اند و فروش آن‌ها به ترتیب ۵۰۹۰ و ۴۸۷۴ دستگاه بوده است.

پورشه می‌کند فروشش در این بازه زمانی به خاطر مشکلات زنجیره تأمین افت ۱.۷ درصدی داشته اما عملکرد فروش این برند آلمانی در ۹ ماهه ابتدایی امسال بیشتر از سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ بوده است.

مدیرعامل پورشه در آمریکای شمالی می‌گوید:
تقاضا برای محصولات ما همچنان بالاست. این میزان استقبال نه به خاطر یک فاکتور بلکه به خاطر تلاش‌های تیمی بسیار زیاد بوده است. این ارتباط احساسی در مطالعه جذابیت جی دی پاور دیده می‌شود جایی که پورشه برای سومین سال پیاپی در بخش خودروسازان لوکس رتبه اول را کسب می‌کند.
ما اندکی امیدوار بودیم که ۹۱۱ در سه‌ماهه سوم ۲۰۲۱ پرفروش‌تر از تایکان ظاهر شود چراکه تابستانی داغ با خودروهای کانورتیبل همراه می‌شد اما این‌گونه نشد. به نظر می‌رسد این خودروی الکتریکی در سال‌های پیش رو به یکی از پرفروش‌ترین محصولات غیر شاسی‌بلند پورشه بدل خواهد شد.
( Amirreza ) 🇩🇪 Mercedes Benz : Engineered to move the human spirit 🇩🇪
البته عکس اول تایکان نیست و پیش نمایششه
# ایراد_بنی_اسراییلی
Audi rs e_tron gt
بله تایکان عالیه👌💥❤
ولی رقیبش آئودی rs e tron gt بنظرم خیلی چیز خوبی هستش
مهندسی های آئودی روی ماشین هایش عالی هستند
امین
آئودی ظرافت بیرونی بیشتر و کمی کیفیت کابین بهتری داره و . البته منظورم خیلی جزئی هست. مثلا قسمت شیشه بالابر دکمه و قاب اطراف در‌پورشه خیلی توی ذوق میزنه و همچنین پایین درها و … که به کابین لوکس زیباش نمیاد، اما در آئودی خیلی همه چیز هماهنگ با ظاهر عالی و جنس مرغوب هست
ARAZ
تسلا مدل اس تو این مدت چقد فروخته ؟ کسی میدونه
AMIR / ARMI
اره بیش از ۴ هزار دستگاه
بهزاد
فکر میکنم ۲۷۰۰ تا فروخته البته ممکنه اشتباه باشه و شما درست بگی.
منظور سه ماهه ی سومه
M.K karimi
جزئ معدود الکتریکی هاییه که واقعا ازش خوشم میاد ( البته در کنار آئودی e-tron GT که صد البته آئودی واقعا سر تره ! )
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *






آیا حساب کاربری ندارید؟

source

توسط autokhabari