سردار حمیدی گفت: ساخت و سازهایی که در سطح شهر تهران انجام میشود و و سایل نقلیهای که در حوزه صنعت با استانداردهای پایین تولید میشوند، میتوانند در ایجاد ترافیک اثرگذار باشند.
به گزارش پایگاه خبری اسب بخار به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، نشست خبری سردار حمیدی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با موضوع تحلیل وضعیت ترافیکی در ۶ ماهه دوم سال ١۴۰۰ و تحلیل تصادفات پایتخت و اقدامات و طرحهای ترافیکی پیش رو در سال جاری صبح امروز برگزار شد.
سردار محمد حسین حمیدی طی سخنانی اظهار کرد: دیروز جلسه ای با اعضای کمیسیون محیط زیست مجلس داشتیم که سازمان های مختلفی نیز در این جلسه حضور داشتند.
وی با اشاره به اینکه برابر اعلام بانک جهانی، سالیانه در شهر تهران به دلیل آلودگی هوا، ۴ هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم جان خود را از دست میدهند،گفت: جزء آلودهترین شهرهای جهان هستیم و قانونی برای بهبود هوای تهران در دهههای گذشته وضع شده و اقدامات متعددی صورت گرفته است، اما این اقدامات کافی نیست.
سردار حمیدی تصریح کرد: بخشی از قوانین ما نیاز به بازنگری دارد. خود قوانین هوای پاک باید مجددا بازنگری و اقدامات لازم برای موظف کردن سازمانها به انجام تکالیفشان در این زمینه انجام شود.
وی افزود: برخی از سازمانها نتوانستند تکالیف و وظایف خود را به خوبی انجام دهند و ظاهرا از عهده انجام این وظایف بر نمیآیند. بخش عمده آلودگی هوا به حمل و نقل عمومی مرتبط است و در حال حاضر این بخش وضعیت کاملا فرسوده و ناکارآمدی دارد و به لحاظ تعداد هم کمبود دارد. عمر وسایل حمل و نقل عمومی چه تاکسیها و چه اتوبوسها فرسوده شده است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ ادامه داد: وسایل حمل نقل خصوصی به ویژه موتورسیکلتها نیز بخش قابل توجهی از آلودگی هوا را به خود اختصاص می دهند.
وی با بیان اینکه هر موتورسیکلت سه برابر وسیله نقلیه سواری آلودگی ایجاد میکند،گفت: در تهران حدود ۴ میلیون موتورسیکلت داریم که در ایام کرونایی ترددشان نسبت به گذشته بیشتر شده و میزان آلایندگی را افزایش داده اند.
سردار حمیدی اظهار کرد: باید بحث کیفیت ساخت، معاینه فنی، نحوه نظارت و ساخت این موتورها و استفاده از سامانهها و سیستمهای این حوزهها، مد نظر قرار بگیرند که در جلسه روز گذشته در مجلس مطرح شد.
وی افزود: باید این موتورسیکلتها را به موتورهای برقی تبدیل کنیم که این امر نیز نیازمند بودجه و تمهیدات ویژهای است. نباید منتظر این باشیم و بگوییم که خدایا باد بیاید تا در تهران آلودگی نداشته باشیم، در این صورت وظیفه ما مسئولان چیست؟
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی پایتخت گفت: ساخت و سازهایی که در سطح شهر تهران انجام می شود و وسایل نقلیهای که در حوزه صنعت با استانداردهای پایین تولید میشوند، میتوانند در امر ترافیک اثرگذار باشند.
وی افزود: پلیس باید مکانیزمی را در اختیار داشته باشد تا بتواند به صورت سیستمی بحث معاینه فنی را بررسی و کنترل کند و از رفتارهای سنتی خود فاصله بگیرد. لذا ۸ میلیون موتورسکیلت را با عامل انسانی نمیتوان کنترل کرد.
در این قسمت از فصل هفتم اسب بخار، تست و بررسی سدان جدید FMC 511 را انجام داده ایم. در ادامه برنامه به سراغ مقایسه پژو ۲۰۷i دنده ای و دنا پلاس دنده ای رفته ایم و یاماها ان مکس را هم در بخش بررسی موتورسیکلت ها تست نموده ایم.
در قسمت پنجم فصل هفتم اسب بخار به سراغ تست و بررسی ام وی ام ۳۱۵ پلاس رفته ایم. همچنین در بخش خودروچی، به بررسی مزدا ۳ قدیمی و هیوندای آوانته در بازار کارکرده ها پرداخته ایم. در آیتم تیپ کار هم به سراغ کیت های زیربندی ارتقا یافته خودروهای دو دیفرانسیل رفته ایم و […]
در قسمت چهارم از فصل هفتم اسب بخار به تست و بررسی هیوندای آزرا مدل ۲۰۰۸ و ۲۰۱۸ و مقایسه بین دو اسکوتر شهری هوندا کلیک و وسپا VX-L پرداختیم.
قسمت سوم فصل هفتم اسب بخار «ارتفاع پَست» نام دارد و در قالب یک ویژه برنامه تهیه شده است. در این برنامه دو خودروی یواز پاتریوت و یواز پیکاپ مورد تست و بررسی قرار گرفته اند.
در قسمت دوم فصل هفتم اسب بخار، به سراغ تست و بررسی آفرودی پیکاپ KMC T8 کرمان موتور رفته ایم و این خودرو را به یک چالش کوهستانی دعوت کرده ایم. همچنین در این برنامه موتورسیکلت سری تریل T2 شرکت کویر موتور هم توسط مجریان این برنامه تست شده و در آیتم خودروچی هم نگاهی به پژو پارس LX و پژو ۲۰۶ تیپ ۵ انداخته ایم.
بالاخره انتشار اولین قسمت فصل هفتم اسب بخار با تست و بررسی فیدلیتی گروه بهمن و یاماها ایروکس آغاز شد. بالاخره پخش فصل هفتم اسب بخار در تیر ۱۴۰۰ آغاز شد و قرار است تا پایان سال جاری، در این برنامه خودروها و موتورسیکلت های مختلفی مورد تست و بررسی قرار بگیرند. قسمت اول فصل […]