wp-header-logo-1033.png

در شماره پنجشنبه روزنامه ایران ورزشی نوشتیم که رامین رضاییان در یکقدمی بازگشت به پرسپولیس قرار دارد و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، باید از حالا منتظر عکس او در طبقه چهارم باشگاه هنگام عقد قرارداد با قرمزپوشان باشیم.
با این حال، برخی منابع خبری نزدیک به تیم مدعی هستند هنوز کار انتقال به‌صورت کامل انجام نشده زیرا دو گره بزرگ وجود دارد.
اول اینکه رضاییان در ابتدا باید از باشگاه الشحانیه جدا شود و سپس با مدیران باشگاه الدحیل برای فسخ ‌قرارداد به توافق برسد. تنها در این صورت است که می‌تواند راهی برای حضور در پرسپولیس پیدا کند. وقتی این گام را برداشت، آن وقت به سراغ دومین قدم می‌رود.
یحیی گل‌محمدی باید با این بازیکن مذاکره مستقیم کند و انتظاراتش را به رامین بگوید. اگر رضاییان شروط و قواعد بازی در پرسپولیس را بپذیرد، راهش برای حضور در رختکن سرخپوشان کوتاه می‌شود. با این حال باید همچنان منتظر ماند و دید قرار است در ادامه فصل چه اتفاقاتی رخ بدهد.
 

تمامی حقوق این سایت متعلق به میباشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است

source

توسط autokhabari