wp-header-logo-1097.png

به طور کلی فعالیت‌های تولیدی یا خدماتی در دو فضای کلی ارائه می‌شوند: تولید محور و مشتری مدار. در فضای تولید محور، حجم تولید بسیار کم و در مقابل میزان تقاضا بسیار زیاد است که در این صورت مشتری محکوم به استفاده از همان کالای موجود است. در حالی که در فضای مشتری محور، حجم تولید بسیار بالا و تقاضا نسبت به تولید کم است.
به گزارش پایگاه خبری اسب بخار به نقل از بازرسی کیفیت و استاندارد ایران: در این فضا، فروش کار ساده‌ای نیست و مشتری امکان انتخاب فراوانی دارد. ایجاد مزیت‌های رقابتی کالا در فضای مشتری مدار از جمله موارد با اهمیت در ادامه حیات ارائه دهنده محصول است. در همین راستا یکی از مزایا و اغلب تعهداتی که در قالب یک استاندارد توسط شرکت‌ها به مشتریان اعطا می‌شود، خدمات فروش و پس از فروش کالاها و خدمات است. خدمات فروش اگر به درستی ارائه شود، میزان رضایتمندی مشتریان را افزایش می‌دهد. لذا امروزه با توجه به گسترش بازارهای رقابتی و تاثیر آن در اقتصاد کشورها و نیز توجه شدید شرکت‌های تولیدی و خدماتی به اهمیت ارائه خدمات برتر، ضرورت عارضه‌یابی و آسیب شناسی و استفاده از نتایج حاصله در مدیریت خدمات فروش و پس از فروش دو چندان شده است. یکی از این صنایع که در کشور ما جایگاه و اهمیت بسیاری دارد، صنعت خودرو می‌باشد. طبق آمار و بررسی‌های انجام شده نقد و تحلیل زیادی بر فرایند فروش خودروها انجام شده است. اما اینکه نقطه ضعف اصلی در فرآیند خدمات فروش خودروهای سنگین در کدام مباحث است و چه راهکاری جهت بهبود وضعیت وجود دارد سوالاتیست که همیشه مطرح بوده است.
از این رو شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران به عنوان نماینده وزارت صنعت معدن و تجارت و همچنین سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و تنها نهاد رسمی ارزیابی خودروسازان و واردکنندگان خودرو در کشور اقدام به انتشار گزارش رضایت‌مندی مشتریان از فرایند فروش خودروهای سنگین و سبک در سال ۱۳۹۹ کرده است.
مطالعات و بررسی‌ها نشان می‌دهد که عوامل مختلفی باعث رضایت مشتریان از خـدمات فروش خودروهای سنگین می‌شود. شاخص‌هایی که در این پژوهش جهت بررسی رضایت مشتریان از خدمات فروش بررسی شده است عبارتند از: زمان و هزینه صرف شده، تحویل خودرو، اطلاع‌رسانی و پاسخگویی و توجه به خواسته‌های مشتری.
هدف در نظر گرفته شده برای رضایت مشتریان از خدمات فروش خودروهای سنگین در سال ۱۳۹۹، ۶۷۰ بوده است. اما نتایج حاصل از نظرسنجی نشان می‌دهد که امتیاز رضایت مشتریان در این سال ۶۵۸ به دست آمده که نسبت به سال ۱۳۹۸، ۵۸ امتیاز افزایش یافته است. لازم به ذکر است که در این سال، مشتریان بیشترین رضایت را از خدمات فروش خودروهای سنگین داشته‌اند.
این رشد سال به سال نشان می‌دهد که شرکت‌های خودروسازی به رضایت مشتریان توجه‌ ویژه‌ای کرده‌اند و سعی شده نیازهایشان را برطرف کنند.
براین پایه میزان نمرات اعطای مشتریان خودرو به شرکت‌های عرضه‌کننده به صورت میانگین عدد ۶۶۵ را نشان می‌دهد. با توجه به این گزارش، سروش دیزل در صدر جدول رضایتمندی مشتریان قرار گرفته‌ و از دیگر رقبای خود امتیاز بالاتری را دریافت کرده است. طبق این لیست سیبا موتور رده دوم و بهمن موتور رده سوم را به خود اختصاص داد. همچنین میزان سهم فروش بازار نشان می‌دهد که زامیاد بیشترین سهم را در بازار خودروهای سنگین داشته و بیش از نیمی از فروش خودروهای سنگین در بازار مربوط به این شرکت است. بعد از آن بهمن موتور توانسته است رده دوم از سهم بازار فروش را از آن خود کند.
از جمله انتقادات و پیشنهاداتی که مشتریان در فرآیند فروش داشتند عبارتند از: عمل نکردن به تعهدات، بالا بودن قیمت، عدم تناسب قیمت با کیفیت خودرو و…. که بیشترین انتقاد، عدم پرداخت خسارت دیرکرد خودرو بوده و بعد از آن تاخیر در تحویل خودرو، کم بودن تنوع آپشن قرار دارد. توجه به این مسائل می‌تواند رضایت و اعتماد مشتریان و خریداران از خدمات فروش شرکت‌های عرضه‌کننده را افزایش دهد.







در قسمت هشتم فصل هفتم اسب بخار به سراغ تست و بررسی کراس اوور KMC K7 کرمان موتور رفته ایم. همچنین در بخش تست موتورسیکلت ها، بررسی اسکوتر هیبریدی یاماها گرندفیلانو را انجام داده ایم و در آیتم خودروچی نیز، تویوتا یاریس و هیوندای i20 مونتاژ آپشنال را با هم مقایسه نموده ایم.
تارا دوست معولی در هفتمین قسمت از فصل هفتم اسب بخار، به سراغ تست و بررسی ایران خودرو تارا در نسخه دنده ای رفته ایم و این سدان ملی جدید را به چالش کشیده ایم. همچنین در بخش دوچرخه، به سراغ تست و بررسی یاماها WR155 رفته ایم و این موتورسیکلت به نسبت آفرودی را […]
در این قسمت از فصل هفتم اسب بخار، تست و بررسی سدان جدید FMC 511 را انجام داده ایم. در ادامه برنامه به سراغ مقایسه پژو ۲۰۷i دنده ای و دنا پلاس دنده ای رفته ایم و یاماها ان مکس را هم در بخش بررسی موتورسیکلت ها تست نموده ایم.
در قسمت پنجم فصل هفتم اسب بخار به سراغ تست و بررسی ام وی ام ۳۱۵ پلاس رفته ایم. همچنین در بخش خودروچی، به بررسی مزدا ۳ قدیمی و هیوندای آوانته در بازار کارکرده ها پرداخته ایم. در آیتم تیپ کار هم به سراغ کیت های زیربندی ارتقا یافته خودروهای دو دیفرانسیل رفته ایم و […]
در قسمت چهارم از فصل هفتم اسب بخار به تست و بررسی هیوندای آزرا مدل ۲۰۰۸ و ۲۰۱۸ و مقایسه بین دو اسکوتر شهری هوندا کلیک و وسپا VX-L پرداختیم.
قسمت سوم فصل هفتم اسب بخار «ارتفاع پَست» نام دارد و در قالب یک ویژه برنامه تهیه شده است. در این برنامه دو خودروی یواز پاتریوت و یواز پیکاپ مورد تست و بررسی قرار گرفته اند.
در قسمت دوم فصل هفتم اسب بخار، به سراغ تست و بررسی آفرودی پیکاپ KMC T8 کرمان موتور رفته ایم و این خودرو را به یک چالش کوهستانی دعوت کرده ایم. همچنین در این برنامه موتورسیکلت سری تریل T2 شرکت کویر موتور هم توسط مجریان این برنامه تست شده و در آیتم خودروچی هم نگاهی به پژو پارس LX و پژو ۲۰۶ تیپ ۵ انداخته ایم.
بالاخره انتشار اولین قسمت فصل هفتم اسب بخار با تست و بررسی فیدلیتی گروه بهمن و یاماها ایروکس آغاز شد. بالاخره پخش فصل هفتم اسب بخار در تیر ۱۴۰۰ آغاز شد و قرار است تا پایان سال جاری، در این برنامه خودروها و موتورسیکلت های مختلفی مورد تست و بررسی قرار بگیرند. قسمت اول فصل […]






source

توسط autokhabari