قائم مقام توسعه و تولید ایران خودرو با اشاره به این که در نیمه اول سال آینده آبی پوشان دو محصول کاملاً جدید خواهند داشت، گفت: «تا پایان سال خودروی تارا EV یا تمام برقی ساخته خواهد شد.»
به گزارش پایگاه خبری اسب بخار، کیانوش پورمجیب در نشست خبری جهش کیفیت ایران خودرو، در خصوص برنامه های جدید ایران خودرو اضافه کرد: «طی برنامه ها و بررسی های صورت گرفته مقرر شد از نظر کیفیت موتور و گیربکس تارا در سطحی ارائه شود که تا ۶ ماه مشتریان به دلیل اشکال در این دو بخش به نمایندگی مراجعه نکنند. ضمن این که، سرویس های ویژه ای در صورت مراجعه مشتریان در کم تر از شش ماه ارائه می شود. پس از بررسی نتایج طرح برای خودروی تارا دو محصول دیگر را نیز به این بسته اضافه خواهیم کرد.
وی همچنین درخصوص بحث تعدیل قیمت برای زنجیزه تأمین نیز افزود: «در روز گذشته (سه شنبه ۱۴ تیرماه) نمایندگان دو خودروساز و انجمن های قطعه ساز در شورای امنیت ملی حضور داشتند و برای بحث قیمت گذاری توافقاتی حاصل شد. از طرف کل قطعه سازی و خودروسازی یک نماینده یا سخن گو انتخاب شد و پیشنهادات ارائه شد. در آینده هم با آقای شمعخانی جلسه خواهیم داشت تا این مشکل صنعت حل شود.»
این فعال صنعت خودرو در ادامه درباره برنامه های ایران خودرو در خصوص تولید خودروهایی با سوخت غیر فسیل تصریح کرد: «تا پایان سال خودروی تارا EV یا تمام برقی ساخته می شود که حاصل تلاش های سه ساله است. ضمن این که، خودروهای برقی زیرساخت هایی لازم دارد و در همه جای جهان توسعه این خودروها نیازمند سوبسیدهایی است که در ایران وجود ندارد.»
پورمجیب ادامه داد: «اولین خودروی تولید انبوه در ورژن هیبرید همراه با کمک طرف خارجی در حال اجراست و سال آینده به تولید می رسد که دست کم ١٠ درصد کاهش مصرف سوخت دارد. ضمن این که، در نیمه اول سال آینده دو محصول کاملاً جدید هم خواهیم داشت.»
قائم مقام توسعه و تولید ایران خودرو همچنین تأکید کرد: «طبق دستور مدیر عامل شرکت ایران خودرو دیگر هیچ گونه خودرو ناقص در این شرکت تولید نخواهد شد و تمامی خودروها به صورت عبور مستقیم وارد بازار خواهد شد. ضمن این که، در حال حاضر، ۲۲هزار خودروی ناقص در کف پارکینگ ایران خودرو قرار دارد که تا پایان مرداد این عدد به صفر نزدیک خواهد شد.»
معاون کیفیت ایران خودرو نیز در خصوص پروژه های کیفی سازی آبی پوشان تصریح کرد: «پس از دستور ٨ ماده ای رئیس جمهور تحلیل ها آغاز و طی سه محور برنامه ها تدوین شد. محور اول مربوط به طراحی، تولید و محصول جدید است که باید محصولات جدید تولید شود، چراکه محصولات قدیمی مشتریان را راضی نمی کند.»
سهراب برفروشان بیان کرد: «محور دوم توقف تولید پلتفرم های قدیمی چون سمند و ۴٠۵ است. محور سوم نیز مربوط به کیفی سازی محصولاتی است که تولید آن ها ادامه دارد.»
وی با اشاره به این که برای رسیدن به نقطه مطلوب کیفی ۲۷۹ برنامه تدوین شده است تصریح کرد: «در این پروژه های کیفی سه محور عملیاتی می شود که هفت پروژه کاملاً مربوط به محصولات جدید است. مابقی پروژه ها نیز از نظرسنجی های مشتریان اقتباس شده و تعدادی از پروژه ها نیز بلندمدت است که بخشی در همکاری با زنجیره تأمین محقق می شود.»
وی تأکید کرد: «بهبود برنامه های کیفی را از ایساکو آغاز کرده ایم، زیرا این بخش به طور مستقیم با مشتریان در ارتباط هستند.»
مدیرعامل ایساکو نیز در ادامه این نشست با تأکید بر این که ایساکو تا لحظه آخر در کنار مشتریان ایران خودروست بیان کرد: «برای رسیدن به اهداف شرکت، روش های بسیاری تدوین شده است و در شبکه خدمات پس از فروش مدام در حال آموزش تکنیسین ها در شبکه و پایش اطلاعات مختلف هستیم.»
بابک سلاجقه ادامه داد: «موضوع مهمی که در بهبود کیفیت خدمات هدف قرار داده ایم، تأمین به موقع قطعات در نمایندگی ها بود. این موضوع به صورت قابل محسوسی براساس نتایج نظر سنجی های برون سازمانی بهبود داشته است.»
وی توضیح داد: «به طور مثال، در مورد خودروی تارا به صورت آنلاین متخصصان ما با شبکه در سراسر کشور در تماس هستند و به همین دلیل مشتریان این محصول از خدمات پس از فروش بسیار راضی تر از گذشته هستند.»
مدیرعامل ایساکو تصریح کرد: «سیستم ارائه خدمات ایساکو از لحظه ورود قابل پیگیری است سابقه خودروها نیز در نمایندگی ها کاملاً روشن است. حتیا پس از پایان تعمیرات و خروج خودرو نیز از مشتریان پیگیری می شود تا کیفیت خدماتی که دریافت کرده اند ارزیابی شود. این امر به صورت هفتگی در ١١ دفتر منطقه ای توسط ٣٧٨ نفر پایش می شود.»
سلاجقه افزود: «۴٨ درصد مراجعات با اشکال تکراری کاهش یافته و سطح رضایت مشتریان به عدد ٧٩۴ رسیده است. توسعه روش های امدادی از دیگر فعالیت ها بوده است.»
وی با اشاره به کیفیت قطعات موجود در شبکه خدمات پس از فروش تصریح کرد: «تست پلان ها و استانداردهای قطعات در شبکه خدمات پس از فروش براساس یک سری فیلتر مشخص تدوین شده است و قطعاتی با چند استاندارد و کیفیت در شبکه ایساکو وجود ندارد.»
مدیرعامل ایساکو همچنین تصریح کرد: «به منظور دستیابی به اهداف شرکت، در حال آموزش تکنیسین ها و پایش اطلاعات در شبکه خدمات پس از فروش به صورت هفتگی هستیم.»
سلاجقه ادامه داد: «گام بعدی ما برای بهبود خدمات پس از فروش ایجاد زیرساخت های لازم در تمامی نمایندگی های کشور و آموزش کافی به نمایندگان خود است.»
وی با اشاره به این که یکی از مهم ترین اقدامات برای ارائه خدمات بهتر تکثیر علم و دانش است، یادآور شد: «در حال توزیع فیلم های آموزشی در سطح شبکه خدمات پس از فروش به منظور ارائه خدمات و گفتار تخصصی در این حوزه هستیم.»
مدیرعامل ایساکو همچنین با اشاره به نقش تأمین به موقع قطعات در بهبود کیفیت خدمات تصریح کرد: «این موضوع به صورت قابل محسوسی براساس نتایج نظر سنجی های برون سازمانی مؤثر بوده است، به طوری که، در مورد خودروی تارا متخصصان ما به صورت آنلاین با شبکه خدمات پس از فروش در سراسر کشور در تماس هستند و به همین دلیل مشتریان این محصول از خدمات پس از فروش بسیار راضی تر از گذشته هستند.»
علی طجوزی
پایگاه خبری اسب بخار
بهتره اول یه فکری به حال گرافیک کاسه چراغاش بکنن
قسمت دوم فصل هشتم اسب بخار به تست و بررسی دیگنیتی پرستیژ بهمن موتور اختصاص دارد و در آیتم «خودروچی» هم به سراغ مقایسه هیوندای وراکروز و تویوتا پرادو دو در اتاق FJ120 رفته ایم که در یک رده قیمتی قرار دارند.
تست و بررسی لاماری ایما به عنوان جدیدترین کراس اوور مونتاژی بازار ایران و مقایسه دو اسکوتر یاماها N-MAX و هوندا PCX، آن چیزی است که در آخرین قسمت فصل هفتم اسب بخار به نمایش در آمده است.
در قسمت یازدهم فصل هفتم اسب بخار به سراغ تست و بررسی FMC T5 فردا موتورز رفته ایم. همچنین در بخش خودروچی این قسمت مقایسه رنو تندر ۹۰ اتوماتیک با دانگ فنگ H30 کراس را انجام داده ایم.
در قسمت دهم فصل هفتم اسب بخار به سراغ تست و بررسی دایون Y5 در کویر مرنجاب رفته ایم. همچنین در این برنامه تجربه سفر یک روزه به کویر و قواعد این دسته از طبیعت گردی ها را با مخاطبان خود به اشتراک گذاشته ایم.
تست و بررسی هایما S5 جدید با جعبه دنده ۶AT آیتم اصلی قسمت نهم فصل هفتم اسب بخار است که می توانید در این برنامه به تماشای آن بنشینید.
در قسمت هشتم فصل هفتم اسب بخار به سراغ تست و بررسی کراس اوور KMC K7 کرمان موتور رفته ایم. همچنین در بخش تست موتورسیکلت ها، بررسی اسکوتر هیبریدی یاماها گرندفیلانو را انجام داده ایم و در آیتم خودروچی نیز، تویوتا یاریس و هیوندای i20 مونتاژ آپشنال را با هم مقایسه نموده ایم.
تارا دوست معولی در هفتمین قسمت از فصل هفتم اسب بخار، به سراغ تست و بررسی ایران خودرو تارا در نسخه دنده ای رفته ایم و این سدان ملی جدید را به چالش کشیده ایم. همچنین در بخش دوچرخه، به سراغ تست و بررسی یاماها WR155 رفته ایم و این موتورسیکلت به نسبت آفرودی را […]
در این قسمت از فصل هفتم اسب بخار، تست و بررسی سدان جدید FMC 511 را انجام داده ایم. در ادامه برنامه به سراغ مقایسه پژو ۲۰۷i دنده ای و دنا پلاس دنده ای رفته ایم و یاماها ان مکس را هم در بخش بررسی موتورسیکلت ها تست نموده ایم.
در قسمت پنجم فصل هفتم اسب بخار به سراغ تست و بررسی ام وی ام ۳۱۵ پلاس رفته ایم. همچنین در بخش خودروچی، به بررسی مزدا ۳ قدیمی و هیوندای آوانته در بازار کارکرده ها پرداخته ایم. در آیتم تیپ کار هم به سراغ کیت های زیربندی ارتقا یافته خودروهای دو دیفرانسیل رفته ایم و […]
در قسمت چهارم از فصل هفتم اسب بخار به تست و بررسی هیوندای آزرا مدل ۲۰۰۸ و ۲۰۱۸ و مقایسه بین دو اسکوتر شهری هوندا کلیک و وسپا VX-L پرداختیم.
قسمت سوم فصل هفتم اسب بخار «ارتفاع پَست» نام دارد و در قالب یک ویژه برنامه تهیه شده است. در این برنامه دو خودروی یواز پاتریوت و یواز پیکاپ مورد تست و بررسی قرار گرفته اند.
در قسمت دوم فصل هفتم اسب بخار، به سراغ تست و بررسی آفرودی پیکاپ KMC T8 کرمان موتور رفته ایم و این خودرو را به یک چالش کوهستانی دعوت کرده ایم. همچنین در این برنامه موتورسیکلت سری تریل T2 شرکت کویر موتور هم توسط مجریان این برنامه تست شده و در آیتم خودروچی هم نگاهی به پژو پارس LX و پژو ۲۰۶ تیپ ۵ انداخته ایم.
بالاخره انتشار اولین قسمت فصل هفتم اسب بخار با تست و بررسی فیدلیتی گروه بهمن و یاماها ایروکس آغاز شد. بالاخره پخش فصل هفتم اسب بخار در تیر ۱۴۰۰ آغاز شد و قرار است تا پایان سال جاری، در این برنامه خودروها و موتورسیکلت های مختلفی مورد تست و بررسی قرار بگیرند. قسمت اول فصل […]
بهتره اول یه فکری به حال گرافیک کاسه چراغاش بکنن
