wp-header-logo-1193.png

بیمه بدنه یکی از انواع بیمه نامه‌های اتومبیل است که در کنار خرید بیمه شخص ثالث در سال 1401 می‌تواند خسارت‌های ایجاد شده ناشی از تصادف‌ها را جبران کند. بیمه شخص ثالث اجباری بوده و تمام دارندگان وسایل نقلیه زمینی باید آن را تهیه کنند، اما خرید بیمه بدنه اختیاری است و با توجه به مزیت‌ها و پوشش‌های قابل ارائه این بیمه نامه مورد استقبال افراد زیادی قرار گرفته است. البته که هنوز برای خرید این بیمه نامه باید فرهنگسازی‌های بیشتری انجام شود تا همه افراد از آن بهره‌مند باشند. جبران خسارت‌های مالی که برای بدنه خودرو ایجاد می‌شود تحت پوشش این بیمه نامه بوده و تا سقف تعهدات بیمه‌گر قابل پیگیری است. در این مطلب سعی داریم درباره مزیت‌ها، پوشش‌ها و مدارک مورد نیاز دریافت خسارت اطلاعاتی در اختیار شما قرار دهیم با ما تا انتهای متن همراه باشید.
با توجه به اینکه خرید بیمه ثالث اجباری است و در صورت عدم تهیه آن با دستور توقف خودرو توسط پلیس راهنمایی و رانندگی مواجه خواهید شد،‌ بهتر است بدانید که بیمه بدنه اختیاری بوده اما جبران کننده خسارت‌های مختلفی خواهد بود تا سنگینی جبران هزینه‌های تصادف را از روی دوش مالک یا راننده خودرو برداردبه بیان دیگر، بیمه نامه بدنه اتومبیل برخلاف بیمه شخص ثالث،  بیمه نامه اختیاری است. در راهنمای خریداری بیمه بدنه خودرو، این بیمه نامه  یکی از انواع بیمه‌های اموال متعلق به ‌وسیله‌نقلیه مطرح شده است. بیمه‌گزار می‌تواند با پرداخت مبلغ مشخصی به عنوان حق‌بیمه به شرکت بیمه، وسیله‌نقلیه خود را در برابر خطرات تصادفات رانندگی، بیمه کند و خسارت خود را از شرکت بیمه دریافت می‌نماید. در بیمه بدنه خسارت‌های وارد شده ناشی از حوادث رانندگی مانند: تصادف، آتش سوزی و سرقت خودرو تحت پوشش این بیمه بدنه قرار می‌گیرد. همچنین با دوراندیشی و آینده‌نگری در صورت وقوع حوادث مختلف در اثر رانندگی و بلایای طبیعی، نگرانی برای جبران هزینه‌های رخ داده کاهش می‌یابد.
C999apture
بیمه نامه بدنه دو نوع پوشش اصلی و اضافی دارد که بیمه‌گزار با پرداخت حق بیمه تحت پوشش خطرات مختلف قرار می‌گیرد. همچنین بیمه‌گزار قادر است که در صورت نیاز یا الویت‌های خود تا سقف تعهدات بیمه‌گر پوشش‌ها را خریداری کند.
حادثه کلی و جزئی، آتش سوزی و سرقت کلی جزو خطرات اصلی است که در این بیمه نامه تحت پوشش خواهد بود.
حادثه:
هنگام ایجاد حادثه برای خودرو، شرکت بیمه موظف است که تا سقف تعهدات خود جبران خسارت کند. به طور مثال: اگر خودروی بیمه‌گزار در حادثه رانندگی آسیب ببیند و در صورتی که راننده مقصر باشد، بخشی از پرداخت خسارت ایجاد شده برای خودرو مقصر بر عهده بیمه‌گر و بیمه بدنه خواهد بود. همچنین در صورت برخورد خودروی بیمه‌گزار به جسم ثابت یا در حال حرکت که منجر به حادثه شود، مشمول پوشش حادثه در بیمه نامه بدنه قرار خواهد گرفت. سایر پوشش‌های حادثه در بیمه بدنه عبارتند از:
 آتش‌ سوزی:
آتش سوزی یکی دیگر از حوادثی است که تحت پوشش‌های اصلی بیمه بدنه است. اگر خودروی بیمه‌گزار در اثر برخورد صاعقه دچار آتش سوزی شود، شرکت بیمه موظف به پرداخت خسارت تا سقف تعهدات خود است. همچنین ریسک تمام خسارت‌های ناشی از آتش سوزی در حادثه به بیمه نامه و بیمه‌گر منتقل خواهد شد.
 سرقت کلی:
اگر خودروی بیمه‌گزار به سرقت رود، بیمه بدنه هزینه آن را جبران خواهد کرد. همچنین باید به این نکته توجه داشته باشید که سرقت خودرو دو حالت کلی و جزئی دارد. در دسته بندی‌های خطرات اصلی بیمه بدنه، سرقت کلی در نظر گرفته می‌شود و برای پوشش سرقت جانبی وسایل خودرو خسارتی پرداخت نخواهد شد. پوشش سرقت جزئی خودرو در دسته بندی پوشش‌های اضافی قرار می‌گیرد و با پرداخت حق بیمه بیشتر این پوشش قابل خریداری است.
به طور کلی پوشش‌های اصلی این بیمه نامه عبارتند از:
پوشش‌های اضافی بیمه بدنه خودرو با پرداخت حق بیمه بیشتر و انتخاب بیمه‌گزار قابل خریداری است. همچنین ما توصیه می‌کنیم برای اینکه این بیمه نامه را با روش‌های مقایسه‌ای بهتر خریداری کنید از سامانه‌های آنلاین خرید بیمه مانند: بیمه دات کام استفاده کنید تا در ابتدا شرایط بیمه نامه شرکت‌های بیمه‌ای را مقایسه کنید و با توجه به الویت‌های خود بیمه بدنه را خریداری کرد. پوشش‌های اضافی یا فرعی بیمه بدنه عبارتند از:
هنگامی‌ که برای خرید بیمه بدنه اقدام می‌کنید باید به عوامل مختلفی که در محاسبه قیمت بیمه نامه تاثیر دارند توجه داشته باشید. به طور کلی سه عامل مهم در قیمت این بیمه نامه تاثیر دارد که به شرح زیر است.
همانطور که مشاهده شد، بیمه بدنه دو نوع پوشش اصلی و اضافی دارد که برای خرید پوشش‌های اضافی باید حق بیمه بیشتر پرداخت کرد. در حقیقت قیمت این بیمه نامه به انتخاب تعداد پوشش‌های بیمه نامه مرتبط خواهد بود.
فاکتورهایی مانند: سال ساخت، نوع خودرو و کاربری خودرو جزو ویژگی‌های خودرو بوده که به طور مستقیم بر قیمت بیمه نامه تاثیر خواهد گذاشت.
https://bimeh.com/carbody
در صورتی که خسارت به وجود آمده در حادثه رانندگی بیشتر از تعهدات بیمه شخص ثالث باشد می‌توان از بیمه بدنه برای جبران خسارت‌ها کمک گرفت. مراحل دریافت خسارت بیمه بدنه به شرح زیر است:
مدارک مورد نیاز برای دریافت خسارت از بیمه بدنه عبارتند از:
به طور کلی با توجه به اینکه بیمه بدنه پوشش‌های مختلفی را برای بیمه‌گزار در نظر گرفته است و افزایش قیمت خودرو باعث شده که هزینه‌های تعمیرات خودرو بیشتر شود، توصیه می‌کنیم که برای بهره‌مندی از جبران خسارت‌های ایجاد شده ناشی از حوادث رانندگی، علاوه بر خرید اجباری بیمه شخص ثالث، این بیمه خودرو را هم از https://bimeh.com/ تهیه کنید تا نگرانی شما برای جبران خسارت‌ها کاهش پیدا کند.

تمامی حقوق این سایت متعلق به میباشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است

source

توسط autokhabari