wp-header-logo-714.png




پیشرانه- لئو MX8 درواقع یک نمونه فیس‌لیفت از نیسان ترا محسوب می‌شود که حتی از برخی جهات نسبت به نمونه ژاپنی جذابیت بیشتری ارائه می‌دهد.
پیشرانه- در سال‌های اخیر که واردات هرگونه خودروی شاسی‌بلند ژاپنی به کشورمان امکان‌پذیر نبوده، حسرت زیادی روی دل آفرودسواران و علاقه‌مندان به خودروهای بزرگ با شاسی مستقل باقی مانده است. روزبه‌روز نیز بر قیمت نمونه‌های کارکرده امثال تویوتا لندکروزر و پرادو اضافه می‌شود تا هر چه بیشتر دست مشتری ایرانی از این محصولات کوتاه شود.
به گزارش وب‌سایت خبری «پیشرانه» اما بالاخره بعد از عرضه انواع کراس اوورهای چینی با شاسی یکپارچه به بازار کشور، یکی از شرکت‌های تولیدکننده خودرو تصمیم گرفت تا محصولی متفاوت با رگ و ریشه اصیل ژاپنی را روی خط مونتاژ خود بیاورد. شرکت ایستا موتور ارس برخلاف رویه متداول در سایر شرکت‌ها، به سراغ نمونه جدیدی از نیسان ترا رفته است که در اصل توسط کمپانی دانگ فنگ تولید می‌شود و قصد دارد آن را با نام و نشان جدید یعنی تحت عنوان لئو mx8 به بازار ایران عرضه کند.
این خودرو درواقع یک نمونه فیس‌لیفت از نیسان ترا محسوب می‌شود که حتی از برخی جهات نسبت به نمونه ژاپنی جذابیت بیشتری ارائه می‌دهد. به‌عنوان‌مثال نمای داخل کابین این خودرو مدرن‌تر از محصول ژاپنی به نظر می‌رسد و محیطی لوکس و کاربرپسند تر را در اختیار می‌گذارد.
در این مطلب می‌خواهیم مقایسه‌ای بین نیسان ترا و لئو ام ایکس ۸ داشته باشیم تا ببینیم که چه شباهت‌هایی بین این دو خودرو وجود دارد و محصول جدید ایستا موتور ارس چقدر می‌تواند جای خالی شاسی‌بلندهای واقعی ژاپنی را در بازار ایران پر کند و خون تازه‌ای در رگ‌های علاقه‌مندان خودروهای آفرودی به جریان بیندازد. با وب‌سایت خبری پیشرانه همراه باشید
شرکت دانگ فنگ مسئولیت تولید و عرضه نیسان ترا در بازار چین و برخی دیگر کشورها را بر عهده دارد؛ بنابراین ساخت بدنه و پلتفرم این خودرو ژاپنی توسط دانگ فنگ انجام می‌شود.
حالا کمپانی دانگ فنگ تصمیم گرفته تا صرفا با اعمال بعضی تغییرات، محصول جدیدی را بر مبنای نیسان ترا برای بازارهای اختصاصی خود به تولید برساند؛ بنابراین اصلاً جای تعجب ندارد که بدانید ابعاد بدنه این دو خودرو شامل طول، عرض، ارتفاع و فاصله محوری کاملاً مشابه یکدیگر است و تفاوتی بین آن‌ها ازاین‌جهت دیده نمی‌شود.
در مورد استایل بدنه هم به‌جز نمای جلو، اختلاف اساسی زیادی بین نیسان ترا و لئو ام ایکس ۸ دیده نمی‌شود. صرفا برخی جزئیات مثل گرافیک چراغ‌های پشت و طرح سپر عقب کمی با نمونه ژاپنی متفاوت است. به‌جز این مورد اختلافات چشمگیر دیگری میان طرح جانبی و نمای پشت لئو MX8 در مقایسه با برادر ژاپنی آن دیده نمی‌شود.
با توجه به آنکه نیسان ترا محصول سال ۲۰۱۸ است، بنابراین طرح کابین آن دیگر برای مشتریان امروزی چندان جذاب به نظر نمی‌رسد. درنتیجه شرکت دانگ فنگ به‌منظور آنکه محصول اختصاصی خودش را مطابق سلیقه مشتریان امروزی ارائه دهد، تصمیم گرفته تا کابین جذاب و مدرن‌تری را برای لئو ام ایکس ۸ در نظر بگیرد.
این کار نه‌تنها باعث افت طرح داخلی لئو نشده بلکه نمای بسیار مدرن و مطابق باسلیقه مشتریان سال ۲۰۲۳ را برای محصول جدید ایستا موتور به ارمغان آورده است. به‌نحوی‌که حالا می‌توان ادعا کرد کابین لئو نسبت به برادر ژاپنی آن، لوکس و گیراتر به نظر می‌رسد و می‌تواند توقعات کاربران امروزی را به نحو کامل‌تری برآورده کند.
با این تفسیر باید گفت گرچه شباهتی بین طراحی داخلی این دو خودرو مشاهده نمی‌شود، اما با توجه به نمای کاملاً مدرن و جدیدتری که شرکت دانگ فنگ برای لئو در نظر گرفته، می‌توان امتیاز بسیار بیشتری به فضای داخل محصول ایستا موتور داد و آن را یک سر و گردن بالاتر از طرح تقریباً قدیمی کابین نیسان ترا دانست.
همچنین علی‌رغم تفاوت اساسی طرح کابین، میزان فضای موجود در این بخش برای هر دو خودرو تقریباً یکسان است و محیطی کاملاً بزرگ و جادار را برای کاربران فراهم می‌کند.
نیسان ترا از دو موتور دیزلی و یک نمونه تنفس طبیعی بنزینی به‌منظور تأمین قوای محرکه خود استفاده می‌کند اما لئو ام ایکس ۸ پیشرانه‌ کاملاً متفاوتی را به کار گرفته است. البته جای نگرانی نیست؛ چراکه موتور لئو MX8 ساخت کمپانی معتبر میتسوبیشی ژاپن بوده و کیفیت ساخت بالایی دارد.
این موتور ۲ لیتری توربوشارژ به سامانه تزریق مستقیم سوخت مجهز است و بهره‌وری آن بالاتر از نمونه‌های معمولی خواهد بود. ضمن آنکه توان بالای این پیشرانه در کنار گیربکس قدرتمند ساخت ZF آلمان و سیستم انتقال قدرت دو دیفرانسیل همراه با قفل برقی، گزینه بسیار مطلوبی برای خودروهای شاسی‌بلند به شمار می‌رود و می‌تواند در مسیرهای سخت آفرودی به کمک آن‌ها بیاید.
موتور LEO-MX8 از جدیدترین نسل موتورهای ۲ لیتری توربوشارژ با پاشش مستقیم سوخت (GDI) تحت لیسانس میتسوبیشی (۴K31) با ۲۲۸~۲۲۰ اسب بخار قدرت و ۳۶۰ نیوتن‌متر گشتاور است. ضمن آنکه انتقال نیرو در نیسان ترا توسط یک گیربکس هفت سرعته دوکلاچه انجام می‌گیرد اما MX8 از گیربکس ۸ سرعته اتوماتیک ساخت ZF استفاده می‌کند که قطعاً تجربه رانندگی لذت‌بخش‌تر و استهلاک کمتری را به دنبال خواهد داشت.
لئو دارای قفل دیفرانسیل برقی بوده و در حال حاضر تنها خودروی موجود در کشور است که در حالت دو‌ دیفرانسیل از آپشن Tank U-Turn یا همان گردش درجا مشابه تانک بهره می‌برد. درنتیجه لئو قادر است در حالت چهارچرخ سنگین به‌راحتی تغییر مسیر دورانی بدهد، بدون آنکه به دیفرانسیل و پلوس ها آسیبی برسد.
به‌جز موتور و گیربکس لئو که با نمونه‌های موجود در نیسان ترا متفاوت است، بقیه بخش‌های فنی خودرو به‌ویژه پلتفرم و سیستم تعلیق که در بحث آفرود بسیار مهم هستند، هیچ‌گونه اختلافی با محصول نیسان ندارند.
با توجه به تکنولوژی مدرن و جدید نیسان که در این خودرو به کار گرفته شده است، مالکان لئو MX8 می‌توانند امیدوار باشند که آفرود سواری اصیل ژاپنی را با محصول جدید ایستا موتور تجربه خواهند کرد و از عملکرد مطلوب این خودرو در گذر کردن از مسیرهای سخت و دشوار بسیار لذت خواهند برد.
در بحث امکانات نیز محصول ایستا موتور ارس بسیار پرقدرت ظاهر شده است. به حدی که حتی در بعضی موارد نسبت به نیسان ترا امکانات بهتری در اختیار شما می‌گذارد و درمجموع چیزی از یک خودروی شاسی‌بلند نیمه لوکس متعلق به برندهای مطرح ژاپنی کم ندارد.
کروز کنترل، سانروف، ورود بدون کلید یا keyless، اتولایت، صندلی‌های برقی ردیف جلو، گرم‌کن صندلی‌های جلو، تهویه اتوماتیک، نمایشگر مالتی مدیا به قطر ۱۰ اینچ، آینه‌های کناری تاشونده برقی، چندین حالت رانندگی، فرمان برقی، سامانه استارت/استاپ، سیستم کنترل ایستایی در سربالایی، سامانه کنترل سرعت در شیب، کنترل پایداری و کشش، هفت عدد کیسه هوا از جمله ایربگ زانوی راننده، ترمز پارک برقی و اتوهلد، سنسور پارک عقب، دوربین ۳۶۰ درجه، سامانه هشدار خروج از خط، هشدار نقطه کور، درب صندوق عقب برقی، شارژر وایرلس موبایل، پایش فشار باد تایرها و…
در این سال‌ها بازار ایران هیچ نوع شاسی‌بلند واقعی ژاپنی صفرکیلومتر به خود ندیده و حسرت آن بر دل مشتریان مانده است؛ اما شرکت ایستا موتور این مسئله را به‌خوبی درک کرده و در اوج عرضه انواع کراس اوورهایی که فقط قد و قواره خوبی دارند و از قابلیت‌هایی مثل شاسی مستقل بی‌بهره هستند، یک اس یو وی جذاب و دو دیفرانسیل را با تکنولوژی ژاپنی به بازار آورده است.
لئو MX8 بر اساس همان فناوری ساخت نیسان ترا به تولید رسیده و در بخش‌هایی مثل موتور، گیربکس، طرح چهره و نمای داخلی، به‌روزرسانی شده است. این خودرو جانشین مناسبی برای تویوتا پرادو در بازار ایران است و خاطرات خوش طبیعت‌گردی با آن تا سال‌ها در ذهن سرنشینان لئو MX8 باقی خواهد ماند.
لئو MX8
لئو ام ایکس ۸
لئو MX8
لئو ام ایکس ۸
لئو MX8
لئو MX8
لئو MX8
نوشته: حسین باباپور
 
پست قبلی

پست بعدی

سوبا M4 در مدار تولید فردا موتورز قرار گرفت
صادرات خودروهای لادای روسیه به ایران
آغاز پیش فروش ۵۰۰ هزار خودرو در سامانه یکپارچه + جدول خودروها
واردکنندگان در دست اندازهای استاندارد

ارسال یک پاسخ


آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.





شاهین سایپا
تست و بررسی
از سوی «پیشرانه» منتشر شد
تست و بررسی ماشین لاماری ایما در شب
پربازدیدترین خبرها
شاهین محصول جدید سایپا؛ مشخصات فنی، قیمت و رقبا
آموزش گام‌به‌گام و تصویری تنظیم و تعویض لنت‌های عقب کاسه‌ای
معرفی تصویری سایپا شاهین
قیمت سایپا شاهین چه قدر خواهد بود؟
آموزش گام‌به‌گام و تصویری تعویض لنت جلو خودرو پراید
گارانتی خودرو و نکاتی بسیار مهم درباره آن!
تعمیر و نگهداری
تایرهای تابستانی، چهار فصل و زمستانی. تفاوت ها، قابلیت ها و کاربردها
سوپرشارژر و توربوشارژر چه عملکردی داشته و چه تفاوت‌هایی باهم دارند؟
پیشرانه با تنفس مضاعف
بررسی عواملی که منجر به جوش آوردن پیشرانه می‌شود
وقتی پیشرانه جوشی می‌شود!
۶ اقدام اساسی برای سالم نگه داشتن خودرو
دلایل استارت نخوردن خودرو
تنظیم موتور خودرو چه زمانی لازم است؟
تلاش ما انتشار اخبار و مطالب روز حمل و نقل و وسایل نقلیه در ایران و جهان برای بازدیدکنندگان علاقه‌مند و ارائه و تبادل اطلاعات مفید و صادقانه در محیطی جذاب و دوستانه است. همچنین مایلیم تجربیات، دانسته‌ها و نظرات شما را که برای همگی ما مفید و راه‌گشاست، بدانیم.
افتخار می‌کنیم که همراه ما هستید.
پربازدیدترین خبرها
شاهین محصول جدید سایپا؛ مشخصات فنی، قیمت و رقبا
آموزش گام‌به‌گام و تصویری تنظیم و تعویض لنت‌های عقب کاسه‌ای
معرفی تصویری سایپا شاهین
اخبار داخلی
پرسش پیشرانه از وزارت صمت
لیست انتظار چگونه مشخص می شود؟

نیسان با معین خودرو به ایران…
سوبا M4 در مدار تولید فردا موتورز…
صادرات خودروهای لادای روسیه به…
آغاز پیش فروش ۵۰۰ هزار خودرو در…
سلام! به اکانت کاربری خود وارد شوید
بازیابی پسورد
پسورد شما به ایمیل شما ارسال خواهد شد

source

توسط autokhabari