wp-header-logo-135.png


بستنی زعفرانی یکی از انواع بستنی‌های سنتی ایرانی است که بسیار محبوب و پرطرفدار است و شما می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید.
 طرز تهیه بستنی سنتی  طرز تهیه انواع بستنی  طرز تهیه بستنی خونگی  طرز تهیه بستنی زعفرانی  مجله آشپزی  کتاب آشپزی  فوت و فن آشپزی  نکات ریز آشپزی
بستنی یکی از خوراکی‌های خوشمزه است که در تمام فصول سال مصرف می‌شود؛ ولی خوردن آن در فصل تابستان و زمانی که هوا گرم است، به دلیل طبع خنکی که دارد، بسیار دلچسب‌تر است. بستنی سنتی ایرانی به دلیل داشتن گلاب و زعفران کاملاً با بستنی‌های خارجی متفاوت است و طعم مخصوص به خود را دارد.
بستنی منبع غنی کلسیم و سرشار از مواد معدنی است که تامین کننده انرژی برای بدن است؛ همچنین خوردن بستنی به ترشح هورمون سروتین می‌انجامد که شادی‌آور است. در ادامه این مطلب طرز تهیه یک بستنی سنتی خوشمزه همراه با نکات مهم مربوط به تهیه آن می‌خوانید.
 
مواد لازم برای تهیه بستنی زعفرانی
شیر پر چرب: یک لیتر
ثعلب: ۲ قاشق چایخوری
گلاب: ۴ قاشق غذاخوری
شکر: ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه: یک پاکت ۲۰۰ گرمی
زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
خلال پسته: به میزان لازم
 
طرز تهیه بستنی زعفرانی
مرحله اول: ابتدا نصف پاکت خامه صبحانه را داخل کیسه فریزر بریزید و با کف دست کاملاً خامه را پهن کنید تا صاف و نازک شود؛ سپس آن را توی فریزر بگذارید تا یخ بزند.
مرحله دوم: شکر و ثعلب را با هم مخلوط کنید. یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و شیر را داخل آن بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید تا شیر گرم شود و جوش بیاید. در این مرحله مخلوط شکر و ثعلب را کم‌کم و نه به صورت یک‌باره به شیر اضافه کنید و مدام هم بزنید. حدود ۶ تا ۷ دقیقه شیر درحال جوشیدن را هم بزنید. سپس زعفران دم کرده غلیظ و گلاب را به شیر اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
مرحله سوم: در این مرحله اجاق گاز را خاموش کنید و محتویات قابلمه را داخل یک کاسه استیل بریزید تا خنک شود. وقتی شیر خنک شد و از حرارت افتاد، باقی‌مانده پاکت خامه را به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا خامه کاملاً حل شود و حالت دانه‌دانه نداشته باشد، اگر دانه‌دانه بود، مواد را از صافی رد کنید.
مرحله چهارم: در این مرحله داخل یک کاسه بزرگ‌تر از کاسه محتوی مواد بستنی مقداری یخ بریزید و کاسه محتوی بستنی را روی یخ‌ها بگذارید. بهتر است روی یخ کمی نمک بپاشید تا سرما را بهتر منتقل کند. توجه داشته باشید که این مرحله در تهیه یک بستنی خوب و کشدار بسیار اهمیت دارد؛ بنابراین این مرحله را با دقت انجام بدهید. حدود دو الی سه دقیقه بستنی را با همزن دستی هم بزنید و سپس ظرف بستنی را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فریزر بگذارید. بعد از گذشت این زمان دوباره کاسه بستنی را از فریزر بیرون بیاورید و روی ظرف محتوی یخ بگذارید. باز هم با همزن دستی حدود ۳ دقیقه خوب هم بزنید و دوباره ظرف را داخل فریزر بگذارید. این کار را تا ۶ بار تکرار کنید. در مرحله آخر یعنی ششمین باری که کاسه محتوی بستنی را از فریزر بیرون آوردید، بستنی تقریباً سفت شده است و هم زدن آن با همزن دستی کار دشواری است؛ بنابراین می‌توانید با همزن برقی بستنی را هم بزنید.
مرحله پنجم: در این مرحله خامه صبحانه را از فریزر خارج کنید و از کیسه بیرون بیاورید. خامه یخ بسته را با چاقو به تکه‌های کوچک تقسیم کنید و همراه با خلال پسته به مایع بستنی اضافه کنید و خوب هم بزنید. بستنی را در یک ظرف پلاستکی در دار بریزید و مقداری از خامه بسته شده و خلال پسته را روی آن بپاشید و در ظرف را ببندید. ظرف بستنی را حدود ۶ تا ۷ ساعت داخل فریزر بگذارید بماند. بعد از گذشت این زمان بستنی شما آماده است. می‌توانید با اسکوپ آن را داخل ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با خلال پسته تزیین کنید.
 
۵ نکته مهم برای تهیه بستنی سنتی زعفرانی
۱- سعی کنید حتما از شیر پر چرب سنتی برای تهیه این بستنی استفاده کنید؛ زیرا شیر کم چرب و معمولی بستنی شما را به جای کشدار شدن یخی می‌کند.
۲- بیشتر از میزان شکری که در دستور گفته شده است اضافه نکنید؛ زیرا شکر زیاد باعث می‌شود بستنی شما آب بیندازد و درنهایت نبندد.
۳- اگر در منزل دستگاه بستنی ساز دارید، می‌توانید این بستنی را در دستگاه درست کنید. فقط توجه داشته باشید که ابتدا مواد بستنی را داخل فریزر بگذارید تا کمی سفت شود؛ سپس آن را در دستگاه بریزد و حدود ۳۰ دقیقه بگذارید در دستگاه بماند. بعد در ظرف در دار بریزید و آن را داخل فریزر بگذارید.
۴- می‌توانید نان بستنی را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید و با کاتر به صورت دلخواه برش بزنید. مقداری از بستنی آماده شده را روی نان بستنی بریزید و لایه دیگری از نان را روی آن بگذارید.
۵- ثعلب پودری است که طعم آن کمی شیرین و لزج است و طبیعتی گرم و مرطوب دارد. این ماده حاوی مقادیر زیادی لعاب، نشاسته و آلبومین است که در تهیه بستنی از آن استفاده می‌شود. کشدار شدن بستنی به دلیل استفاده از ثعلب است. پودر ثعلب را می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی یا عطاری‌های معتبر تهیه کنید. رنگ ثعلب مرغوب کرم روشن یا شیری است.
منبع : همشهری آنلاین
به این دلیل مهم هر روز شیر بخورید
نوشیدنی‌هایی که برای آب کردن چربی شکم مفید می باشد ؟
گیاهی خوش رنگ و طعم برای پاکسازی سرطان ریه
خواص موسیر کوهی در حفظ سلامتی بدن
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.





مطالب پربازدید
چرا چراغ کیسه هوا پس از تنظیم مجدد همچنان روشن است؟
وقتی چراغ ایربگ SRS روشن می ماند چه باید کرد
سیستم ایربگ از چه قطعاتی ساخته شده است؟
قیمت موتور کامل توربو شارژ EF7 چند ؟
معرفی شورولت کلرادو ZR2 بایسون 2024
پربحث ترین ها
لجبازی خودروسازان خصوصی با مردم / قیمت همان است که خودمان مشخص کرده ایم!
طرز تهیه بستنی خوشمزه در خانه
تعیین قیمت خودرو هایما توسط شواری رقابت
نمونه سوالات امتحان نهایی فارسی نهم نوبت خرداد ۱۴۰۲ + جواب
دلایلی که موجب تخلیه باتری ماشین می شود؟
اخبار روز
طرز تهیه بستنی خوشمزه در خانه
دلایل گردش نکردن آب در رادیاتور خودرو چیست ؟
خفت‌گیری و سرقت یک پرشیا در اهواز + فیلم
به این دلیل مهم هر روز شیر بخورید
ژیان ۲۵۰ میلیون تومان شد!
نمونه سوالات امتحان نهایی زیست دوازدهم نوبت دوم -خرداد 1402 + جواب
دلیل ماندن کارت‌های سوخت در شرکت پست
سیستم ایربگ از چه قطعاتی ساخته شده است؟
چرا چراغ کیسه هوا پس از تنظیم مجدد همچنان روشن است؟
وقتی چراغ ایربگ SRS روشن می ماند چه باید کرد
نحوه تنظیم یا تعمیر مجدد ماژول کیسه هوا خودرو
معرفی شورولت کلرادو ZR2 بایسون 2024
قیمت موتور کامل توربو شارژ EF7 چند ؟
خودروسازان باز هم تهدید کردند
نحوه‌ ترجمه‌ی کدهای خطای دیاگ به فارسی
کد خطای P0523 به چه معناست؟
تولید خودرو در گروه سایپا پایدار شده است
فراخوان اعلام زمان واریز وجه و ثبت نام خودرو چانگان CS35 پلاس -خرداد 1402
این خودرو پدربزرگ پیکان است! + عکس
خودروهای ایرانی ۳ برابر خودروهای خارجی بنزین می خورند
وضعیت بازار خودرو هفته دوم خردادماه
نمونه سوالات نهایی املاء نهم نوبت دوم خرداد 1402 با جواب
تیونینگ خاص آئودی RS6 آوانت توسط منصوری
سرعت این خودرو ۴۰۰ کیلومتر بر ساعت است
زمان قرعه کشی خودروهای ثبت نامی مشخص شد
اخبار داغ
فرمان بشکن و تلسکوپی خودرو چیست ؟
بیوگرافی و رکوردهای لاشا تالاخادزاده قویترین وزنه بردار جهان
علی اکبر محرابیان وزیر پیشنهادی نیرو کیست +عکس و سوابق
خلاقیت جوان مراغه‌ای در استفاده از لاستیک‌های مستعمل
باد نیتروژن چیست وچه مزایا و معایبی دارد؟
خودرو
ماشین الکتریکی رودستر ساخت بلاروس
رونمایی از نسل چهارم سوزوکی سوئیفت ( Swift ) + قیمت ومشخصات
اوروس ! اولین شاسی بلند لامبورگینی
معرفی و مشخصات کامل پژو پارس TU5
جنسیس ۲۰۲۲ G70 خاص ترین مدل خود را رونمایی کرد
مسابقات
داستان پسر ۱۸ ساله‌ای که با فروش کفش به فوتبالیست‌ها ثروتمند شد
چه کسی جای سباستین فتل را می گیرد؟
نتایج قرعه کشی لیگ برتر ایران ۱۴۰۱-۱۴۰۲
ساعت و تاریخ بازی های ایران در جام جهانی
یورگن لئوناردو لوکادیا مهاجم جدید پرسپولیس با خانواده در تهران +عکس
آشپزی
طرز تهیه سوفله شکلاتی ؛دسر گرم خوشمزه
طرز تهیه کیک وانیلی شکلاتی کاستلا چیست؟
طرز تهیه پنیر خامه‌ای خانگی
طرز تهیه شیرینی پفکی مخصوص عید نوروز
طرز تهیه مرغ هندی؛ با طعمی جذاب

source
تولید محتوا

توسط autokhabari