به گزارش مجله ماشین، در حالی که هم‌زمان با تشدید آلودگی هوا، طرح محدودیت تردد بر اساس زوج و فرد بودن پلاک در تهران اجرا می‌شود، پلیس راهور اعلام کرد خودروهای برقی و هیبریدی همچنان اجازه تردد آزاد در سطح شهر را دارند.

بر اساس تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوای استانداری تهران، این محدودیت از ساعت ۶:۳۰ تا ۲۰:۳۰ اعمال شده و خودروهایی که برخلاف طرح تردد کنند، مشمول جریمه ۲۰۰ هزار تومانی خواهند شد.

با این حال، سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، توضیح داد که خودروهای برقی و هیبریدی از این قاعده مستثنی هستند. او با اشاره به ماهیت پاک این وسایل نقلیه تأکید کرد: «خودروهای هیبریدی و برقی عملاً نقشی در افزایش آلودگی هوا ندارند و اساساً توسعه آن‌ها با هدف کاهش آلاینده‌های ناشی از تردد خودروها صورت گرفته است؛ به همین دلیل در زمان اجرای طرح زوج و فرد، تردد این خودروها ممنوع نیست.»

به این ترتیب، در روزهای آلوده، مالکان خودروهای پاک همچنان می‌توانند بدون محدودیت در سطح پایتخت رفت‌وآمد کنند.

source

توسط autokhabari.ir