در بازدید رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، طرح همکاری قوه قضاییه و پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در حوزه آزمایشگاهی و پژوهشی مورد بحث و تبادل نظر طرفین قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، در این بازدید، مسائل مربوط به همکاری دو نهاد در حوزه هوش مصنوعی، تست و تأیید تجهیزات الکترونیکی قوه قضاییه و همچنین ارائه راهکار و استفاده از ظرفیت پژوهشی موجود در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات جهت رفع نیازهای قوه قضایی کشور مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

دکتر کاظمی‌فرد رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه، در این باره گفت: مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه همواره رویکرد همکاری با نهادهای پژوهشی و دانشگاه‌های کشور را داشته و در سال‌های اخیر این موضوع رشد چشمگیری داشته است، ما نیازمند بهره‌گیری از فناوری‌های روز دنیا با نگاه پژوهشی در زمینه ارائه خدمات به مراجعین، افزایش کارایی و کیفیت فعالیت‌های قضایی هستیم.

وی افزود: مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه، به عنوان مرجع مسؤول برنامه‌ریزی، اجرا و نظارت بر پروژه‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات قوه قضاییه، آماده همکاری با پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در زمینه‌های مورد نیاز و اولویت‌دار است.

دکتر رضوی‌زاده، رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز اظهار کرد: پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، به عنوان یکی از مراکز علمی و پژوهشی و بزرگترین مرکز پژوهشی فاوا در کشور، دارای توانایی‌ها و ظرفیت‌های بالایی در زمینه تولید و انتقال دانش، ابتکار و نوآوری، طراحی و توسعه سیستم‌ها و شبکه‌های ارتباطی و اطلاعاتی، آزمایش و تأیید تجهیزات الکترونیکی و همچنین انجام پروژه‌های پژوهشی و مشاوره‌ای در حوزه فناوری‌های نوین است.

وی ادامه داد: پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، با توجه به رسالت و وظایف خود، همواره آماده همکاری و ارائه خدمات به قوه قضاییه و سایر نهادهای دولتی و خصوصی کشور در زمینه‌های مرتبط با ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

همچنین در این نشست رؤسای پژوهشکده‌ها و مراکز به ارائه دستاوردهای پژوهشگاه در حوزه‌های فعالیت خود پرداخته و پیشنهادهایی در خصوص زمینه‌های همکاری با قوه قضاییه مطرح کردند.

به نقل از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، در پایان این دیدار، دکتر کاظمی‌فرد چندین طرح همکاری از جمله همکاری در حوزه هوش مصنوعی و خط و زبان فارسی، تست و تأیید تجهیزات الکترونیکی قوه قضاییه، بحث تبدیل پرونده‌های فیزیکی به پرونده‌های الکترونیکی و همچنین همکاری در حوزه امنیت سایبری را به عنوان شروع همکاری بین پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و قوه قضاییه مطرح کرد و قرار شد جزئیات این طرح‌ها در جلسات کارشناسی نهایی و اجرایی شود.

انتهای پیام

source

توسط autokhabari.ir