شرکت فولکس‌ واگن در نمایشگاه خودرو پکن با حضور گسترده‌ای به تماشاگران خود خوش آمدگوست. کانسپت جدید آن‌ها به اسم ID.Code می‌تواند عجیب‌ترین حضور‌شان باشد؛ اما نه به دلایلی که انتظار دارید.

مبانی ظاهری این کروسور نسبتاً ساده هستند. کابین آن همچنین خارق‌العاده نیست و دارای طراحی معمولی با چهار صندلی چرخان و گرافیک مینیمالیستی است. با این حال واقعیت این است که فناوری به‌کار رفته در این خودرو آن را به یک دستگاه ترسناک تبدیل کرده است.

یکی از ویژگی‌های مهم این خودرو سیستم «چشم‌های سه بعدی» است که به صاحب خودرو نگاه می‌کند. این قسمت بخشی از یک فناوری روشنایی جامع و تعاملی است که فولکس‌ واگن آن را به عنوان بخشی از آینده مستقل در نظر گرفته است.

یکی از عناصر سفارشی ID.Code لاینویی سفید رنگ است که بین چراغ‌های جلو قرار دارد و به Light Cloud (ابر نوری) معروف است. این لاینو از 967 ال‌دی‌دی تشکیل شده که می‌تواند چشم‌های U شکل ایجاد کند و در ظاهر برای نگاه کردن به جهات مختلف ایجاد شده است.

سیستم چراغ جلوی این خودرو با Light Screen (صفحه نورانی) کار می‌کند. این صفحه جلوی خودرو را فرا گرفته و زیر ابر نوری قرار می‌گیرد. فولکس در طراحی این قطعه از رنگ شفافی استفاده کرده است که وقتی صفحه نورانی خاموش است، ظاهری معمولی دارد و زمانی که روشن شود می‌تواند گزینه‌های متفاوتی را نمایش دهد.

اگر خودروی دیجیتال متوقف شود و به شما اجازه دهد که به چپ بپیچید، این صفحه‌نمایش می‌تواند به‌عنوان تشکر، یک قلب بزرگ برای راننده نشان دهد.

در این خودرو فناوری جدیدی به اسم Smart Windows (پنجره‌های هوشمند) دیده می‌شود. در نقاطی از شیشه کاراکتر به شکل انسان را به نمایش درمی‌آورد که با نزدیک شدن به آن شروع به گفتگو می‌کند.

فولکس می‌گوید تمام ویژگی‌های خاص ID.Code بخشی از قابلیت‌های پنهان این خودرو هستند. فناوری‌های این خودرو برای ایجاد رقابت و ارتباط انسانی طراحی شده است. این ارتباط فقط به صاحب خودرو مربوط نیست و دوربین‌ها و حسگرهای مختلف، قابلیت خودران سطح 4 را فراهم کرده است.

فولکس واگن کارش را روی این خودرو شروع کرده و در آینده شاهد حضور آن در بازار خواهیم بود. با این حال می‌توان گفت که هنوز جزئیاتی درباره توان موتور برقی و میزان پیمایش آن در دسترس نیست.

توسط autokhabari.ir