خریداران این ۱۲ مدل خودروی برقی، دیگر برای گستره مسافت قابل‌پیمایش خودروهایشان نگرانی ندارند.

آنچه در این مطلب می‌خوانید:

اکستریم VX اکستریم VX

یکی از اصلی‌ترین نکات منفی خودروهای برقی، شارژ محدود آن‌ها و زمان زیاد شارژ دوباره‌شان است که حجم قابل‌توجهی از خریداران را از آن‌ها دور کرده است. خودروسازان بزرگ هم به این مسئله واقف بودند اما هنوز موفق نشده‌اند برای رفع آن به راهکاری موثر برسند. نزدیک‌ترین راه‌حل برای رفع مشکل شارژ، ایستگاه‌های تعویض باتری شرکت نیو، باتری‌های اشتراکی وین‌فست و باتری‌های حالت جامدی هستند که توسعه‌شان تا چند سال دیگر به درازا می‌کشد. از آنجا که نمی‌توان تمام ویژگی‌های مثبت را در یک خودروی اقتصادی جای داد، خودروسازان محصولاتی را به بازار عرضه کرده‌اند که نسبت‌به مدل پایه قیمت بیشتری دارند و مشکل مسافت قابل‎‌پیمایش به‌لطف فناوری شارژ سریع‌تر و باتری‌های قدرتمندتر و بزرگ‌تر در آن‌ها کم‌رنگ‌تر شده است.

۱۲. بی ام و iX

نخستین شاسی‌بلند تولید انبوه بی‌ام‌و خودرویی چند وجهی بود که با وجود بر‌خی ویژگی‌های خوب، چهره‌ای متمایز داشت و عملکرد آن در برخی بخش‌ها زیر سوال بود. تمام مدل‌های این خودروساز به دو موتور الکتریکی و سیستم چهارچرخ محرک مجهز هستند و از فناوری x درایو ۴۰ سود می‌برند. بی‌ام‌و مدل iX را با دو باتری ۷۱ و ۱۰۵.۲ کیلووات ساعتی روانه بازار کرد که به‌ترتیب قابلیت پیمایش ۴۲۲ و ۶۰۸ کیلومتر را به راننده خود می‌دهد.

۱۱. بی ام و i7 xDrive 60

نسل هفتم پرچمدار خودروهای بی‌ام‌و که در نسخه برقی هم تولید می‌شود، با وجود بهره‌مندی از یک نمایشگر پانورامیک ۳۱ اینچی متصل به سقف و امکانات لوکس متفاوت به یک باتری ۱۰۵.۷ کیلووات ساعتی مجهز شده است که ۶۱۹ کیلومتر را با هر بار شارژ خود می‌پیماید و نیروی لازم برای تولید بیش از ۵۳۰ اسب بخار قدرت را به دو موتور برقی آن می‌دهد.

۱۰. تسلا مدل ۳ لانگ رنج

مدل ۳ یکی از پرفروش‌ترین خودروهای برقی کنونی در سراسر جهان است که در سال ۲۰۲۳ با طراحی تازه، به‌روزرسانی‌های داخلی کابین، آیرودنامیکی ارتقایافته و گستره مسافت قابل‌پیمایش معرفی شد. نسخه دو موتوری چهار چرخ محرک این خودرو با هر بار شارژ کامل، ۶۲۴ کیلومتر را می‌پیماید.

۹. تسلا مدل S

مدل S به‌عنوان یکی از انقلابی‌ترین خودروهای دهه اخیر شناخته می‌شود و هنوز هم به‌لطف به‌روزرسانی‌های متعدد، رقیبی سرسخت برای خودروهای برقی است. نسخه بالارده این سدان برقی موسوم‌به «پلِید» با وجود سه الکتروموتور و بیش از هزار اسب بخار قدرت، با هر بار شارژ کامل توان پیمایش ۵۹۶ کیلومتر را دارد.

۸. پورشه ماکان

جدیدترین نسخه ماکان، کراس‌اوور کوچک پورشه، با وجود بهره‌وری از ۳۶۰ اسب بخار قدرت، سیستم لانچ کنترل و باتری ۱۰۰ کیلووات ساعتی می‌تواند با هر بار شارژ کامل مسافتی نزدیک به ۶۳۶ کیلومتر را بپیماید. این خودرو در چهار نسخه ساده، ماکان ۴، ۴S و توربو عرضه می‌شود.

۷ و ۶. پولستار ۳ و ۲ لانگ رنج

کراس‌اوورهای شهری برند پولستار موفق شده‌اند با تکیه‌بر فناوری به‌روز شرکت سازنده و قدرت مناسب، به پکیجی مناسب تبدیل شوند. پولستار ۳ به باتری ۱۱۱ کیلووات ساعتی مجهز است. نسخه بالارده این خودرو ۵۱۷ اسب بخار قدرت تولید می‌کند و می‌تواند ۵۵۷ کیلومتر را با هر بار شارژ بپیماید. برادر کوچک‌تر آن، پولستار ۲، با باتری ۸۲ کیلووات ساعتی‌اش تا ۶۵۰ کیلومتر راننده را پشتیبانی می‌کند.

۵. پورشه تایکان

نخستین محصول تمام برقی پورشه خودرویی تحسین برانگیز است که در سال ۲۰۲۴ به‌روزرسانی شد. تایکان جدید با تکیه‌بر باتری ۱۰۵ کیلووات ساعتی خود توان پیمایش مسافتی ۶۷۳ کیلومتری را دارد. مالکان می‌توانند با تجهیزات استاندارد، شارژ باتری آن را درعرض ۱۸ دقیقه از ۱۰ به ۸۰ درصد برسانند.

۴. فولکس واگن ID.7

نسخه پرچمدار نخستین سدان برقی فولکس‌واگن از یک باتری ۸۶ کیلووات ساعتی بهینه استفاده می‌کند که با هر بار شارژ کامل توان پیمایش مسافت ۶۹۸ کیلومتر را دارد. ID.7 دستیابی به این رقم را مدیون پیشرانه برقی خوب و کارامد و ضریب پسای ۰.۲۳ Cd است.

۳. فیسکر اوشن اکستریم

فیسکر اوشن چندی پیش از از خط تولید خارج شد؛ دلیل آن هم ورشکستی دوباره طراح پرآوازه و کارآفرین ناموفق صنعت خودرو، هنری فیسکر، بود. نخستین محصول تولیدانبوه برقی برند تازه‌بنیان او به سامان چهار چرخ محرک مجهز شده بود و با هر بار شارژ کامل می‌توانست مسافت ۷۰۴ کیلومتر را بپیماید. باتری این خودرو را یک بسته ۱۱۳ کیلووات ساعتی تشکیل می‌داد.

۲. مرسدس بنز EQS 450 پلاس AMG لاین

پرچمدار خودروهای لوکس مرسدس‌بنز، EQS، با فناوری‌های بسیاری به جهان معرفی شد تا نقش کلاس S را دنیا خودروهای برقی بازی کند. این سدان آلمانی با تکیه‌بر باتری ۱۱۸ کیلووات ساعتی خود می‌تواند ۸۱۷ کیلومتر را بپیماید.

۱. لوسید ایر گرند تورینگ

سریع‌ترین سدان برقی جهان، لوسید ایر، یکی از معدود خودروهای موفق بود که به یک پکیج کامل تبدیل شد و توجه بسیاری را به خود جلب کرد. نسخه سفایر (به معنای یاقوت کبود) این خودرو با بهره‌وری از سه موتور برقی حدود ۱,۲۰۰ اسب بخار قدرت تولید می‌کند و می‌تواند سریع‌تر تمام سوپراسپرت‌های بنزینی بازار مانند بوگاتی شیرون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد و آن‌ها را در مسابقه درگ ۴۰۰ متر شکست دهد. نسخه گرند تورینگ این خودرو با هر بار شارژ کامل می‌تواند مسافت ۸۲۶ کیلومتر را بپیماید. می‌توانید مقایسه این خودرو با یک سوپراسپرت درجه یک و قدرتمند را در مطلب «آیا مک لارن ۷۵۰S توان رقابت با لوسید ایر ۱۲۳۴ اسب بخاری را دارد؟» مشاهده کنید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵

از مجموع ۱۸ رای

source

توسط autokhabari.ir