واردات وویا فری توسط سروش موتور
شرکت سروش دیزل، پس از آنکه لوگوی شرکتش را تغییر داد و سپس نام جدید «سروش موتور» را برای خود انتخاب کرد، حالا درصدد است تا واردات برخی از محصولات شرکت چینی VOYAH را به کشورمان آغاز کند؛ نخستین محصولی که از این برند به بازار ایران خواهد آمد، کراساوری با نام وویا فری (Voyah Free) است.
شرکت تازهکار وویا، که در زبان چینی، آنرا لانتو مینامند، یکی از زیرمجموعههای نسبتا لوکس دانگفنگ است که در سال 2021 اولین ساخته خود را به طور رسمی عرضه کرد. محصول تازهوارد آنها، با نام فری، یک کراساور متوسط 5 نفره است که با دو نوع پیشرانه هیبرید (range-extended) و تمام الکتریکی قابل سفارش است. طبق سیکل اروپایی NEDC، پیشرانه هیبریدی با هربار شارژ تا 860 کیلومتر و پیشرانه تمام الکتریکی تا 500 کیلومتر را میتوانند طی کنند.
امکانات وویا فری وارداتی
ظاهر و بدنه وویا فری، همان اصول طراحی کانسپت iFree را حفظ کرده؛ در قسمت جلو، چراغها و جلوپنجره در امتداد یکدیگر قرار گرفتهاند و اتصال آنها با LEDهای پیوستهای که بالای چراغها و جلوپنجره قرار گرفته، کاملاً مشخص شده است. همچنین طراحی جلوپنجره کرومی و عمودی است که لوکس و باوقار جلوه میکند.
تمام بدنه خودرو نیز به شکل منحنی، بدون هیچگونه خطوط شکسته و گوشهدار، و با ابعاد 4905/1950/1690 طراحی شده و ضریبدرگ آن 0.28 است.
فضای داخلی وویا فری در عین لوکس بودن، بسیار پیشرفته و توام با تکنولوژیهای بسیار است. در نگاه اول یک نمایشگر بزرگ و کشیده در سرتاسر داشبورد به چشم میخورد؛ این نمایشگر به سه بخش تقسیم شده و سرنشین جلو میتواند با کمک آن به نویگیشن، موزیک، اطلاعات مختلف و … دسترسی پیدا کند. همچنین قابلیت بالا و پایین رفتن دارد و هنگام روشن و خاموش شدن خودرو، حرکت میکند.
هنگام استفاده از حالتهای مختلف رانندگی، وضعیت خودرو مطابق با همان حالت میشود و ظاهر نمایشگر نیز تغییر میکند. برای مثال، در حالت High performance نمایشگر پایین میرود، وضعیت چراغها اسپرت میشود و سیستم هوای مطبوع، رایحه مناسبی را پخش میکند.
مشخصات فنی وویا فری
در نسخه هیبرید وویا فری، پیشرانه 1.5 لیتری و 4 سیلندر مدل C15TDR وجود دارد که همان پیشرانه به کار رفته در محصولات دانگفنگ است که میتواند 80 اسببخار و در بهترین شرایط 107 اسببخار قدرت تولید کند. علاوه بر آن، در این نسخه یک موتور الکتریکی 500 کیلوواتی نیز تعبیه شده است.
هر دو نسخه لانتو فری، قدرت و گشتاور یکسانی معادل 670 اسببخار و 1000 نیوتنمتر تولید میکنند و نهایت سرعت آنها 200 کیلومتر برساعت است. شتاب در نسخه هیبرید 4.6 ثانیه است و در نسخه تمام الکتریکی، به 4.8 ثانیه میرسد.
برای ساخت وویا فری از پلتفرم ESSA استفاده شده و تنها جزئیاتی تغییر پیدا کرده است؛ همچنین شاسی از باکیفیتترین مواد و آلومینیوم ساخته شده که به کاهش وزن و آیرودینامیک خودرو بسیار کمک میکند. در نسخههای فول، سیستم تعلیق بادی به کار رفته که قابلیت تنظیم ارتفاع و منطبق شدن با حالت رانندگی انتخابشده را دارد.
یکی از ویژگیهای مهم وویا فری، قابلیت کنترل خودرو و کمک به راننده است که در سطح 2 خودرانها قرار دارد؛ این توانایی، به کمک 9 دوربین و 12 رادار فراصوتی، امکانپذیر است. همچنین وجود امکاناتی مانند کروزکنترل هوشمند، سیستم پایداری بین خطوط، ترمز خودکار، دوربین 360 درجه، اسکن نقطه کور، سیستم دید در شب (نایتویژن) با برد 150 متری و … از تصادفات احتمالی جلوگیری میکنند.
شرایط فروش وویا فری در ایران
برای اطلاع از آخرین اخبار شرکت سروش دیزل و همچنین جهت آگاهی از شرایط فروش وویا در ایران به همراه نحوه ثبت نام خودرو وویا فری وارداتی، مقاله شرایط فروش سروش موتور را مطالعه کنید.
source