عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به اهمیت سامانه املاک و اسکان اظهار کرد: این سامانه یکی از مهمترین دستاوردهای دولت در حوزه مسکن است و دولت میتواند از طریق آن برنامهریزی در بخشهای مختلف مسکن را انجام دهد.Market
وی گفت: بازار مسکن یکی از مهمترین بازارهای اقتصادی کشور است و برای رونق این بازار، یک سامانه جامع و کاملی باید وجود داشته باشد تا از طریق آن بتوان بازار مسکن را به سمت رونق هدایت کرد.
یوسفی با اشاره به قانون جهش تولید مسکن گفت: براساس ماده ۱۰ و ماده ۲۱ این قانون، زمینهای مازاد دولتی باید در اختیار وزارت راه و شهرسازی برای ساخت مسکن قرار گیرد. همچنین رئیس جمهور نیز اهتمام لازم برای ساخت مسکن داشته و تکمیل سامانه املاک و اسکان را به-Speedوصitates بار<>();
وی ادامه داد: وزارت کشور باید هرچه سریعتر سامانه خانوار را به سامانه املاک و اسکان متصل کند تا از طریق آن بتوانیم خانههای خالی را شناسایی کنیم.
عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به کارکرد سامانه املاک و اسکان اظهار کرد: تکمیل سامانه املاک و اسکان نقش بسیار موثری در کاهش قیمت مسکن و شناسایی خانههای خالی دارد. همچنین امیدواریم با اتصال تمامی دستگاهها به این سامانه شاهد ارتقای سیاستهای بازار مسکن باشیم.
یوسفی با اشاره به دو راهکار اساسی برای تکمیل اطلاعات سامانه املاک و اسکان گفت: اولین راه این است که اطلاعات میان سامانهی املاک و اسکان با دیگر سامانههای موجود، تهاتر شود.
وی تاکید کرد که برای تکمیل اطلاعات این سامانه، لازم است که به دیگر سامانههای موجود متصل شود و از اطلاعات آنها استفاده کند.
یوسفی همچنین گفت: باید هرچه سریعتر تمامی متقاضیان به سامانه املاک و اسکان متصل شوند و حتی برای بیمه شخص ثالث و ارائه صدور دسته چک از طریق سامانه املاک و اسکان اقدام شود.
او یادآور شد که برای تکمیل اطلاعات این سامانه وجود دارد، خود اظهاری است به طوری که استفاده از کد رهگیری در تمام معاملات مسکن اجباری شود.
وی افزود که در حال حاضر برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن و همچنین تسهیلات ساخت و بافت فرسوده باید متقاضیان حتما در سامانه املاک و اسکان ثبت نام کنند.
یوسفی تاکید کرد که تثبیت قیمت مسکن و در نهایت کاهش قیمت مسکن در بازار اجاره مسکن در گرو تکمیل این سامانه است که این سامانه هم باید با سامانه خانوار متصل شود.