در حوزه گردشگری و سفرها این آمارها نشان می‌دهد: از کل خانوارهای ایرانی به سفر رفته در سال ۱۴۰۰ حدود ۷۵ درصد دارای وسیله نقلیه شخصی بوده‌اند همچنین از تعداد خانوارهایی که سفر نرفته‌اند حدود ۶۰ درصد وسیله نقلیه شخصی داشته‌اند.

به گزارش «تابناک»، تعداد اماکن اقامتی کشور در دوره زمانی ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۲ از ۳ هزار و ۲۳۵ به ۱۲ هزار و ۵۰۸ اقامتگاه رسیده است. در این دوره تعداد اتاق اقامتگاه‌های از ۹۲ هزار و ۴۰۲ به ۱۵۰ هزار و ۴۹۱ و تعداد تخت از ۲۴۵ هزار و ۷۱۸ به ۳۷۳ هزار و ۹۶۵ تخت رسیده است.

در تابستان ۱۴۰۳ گردشگران ورودی به کشور از راه زمینی برابر با یک میلیون و ۷۳۹ هزار و ۶۸۲، هوایی ۶۰۹ هزار و ۹۴ و دریایی برابر با ۴ هزار و ۵۹۱ نفر بوده است که نسبت به فصل مشابه سال قبل به ترتیب ۳۰۵۹۰۸ و ۱۰۵۰۷۰ نفر افزایش و ۹۷۴ نفر کاهش داشته است.

عراقی‌ها همچنان درصدر بیشترین ورودی به ایران

در تابستان ۱۴۰۳ تعداد گردشگران ورودی به تفکیک ده کشور اول یک میلیون و ۳۸۶ هزار و ۷۶۳ نفر است که از کشور عراق ۶۶۸ هزار و ۶۳۳، افغانستان ۳۰۸ هزار و ۵۶۱، ترکیه ۱۲۲ هزار و ۸۷، پاکستان ۷۶ هزار و ۳۱۶، آذربایجان ۴۴ هزار و ۷۹۰، ترکمنستان ۴۳ هزار و ۹۹۰، ارمنستان ۳۹ هزار و ۲۶۳، بحرین ۳۳ هزار و ۲۷۱، عمان ۳۱ هزار و ۶۱۰ و عربستان ۱۸ هزار و ۲۴۲ نفر بوده است.

تعداد گردشگران ورودی و خروجی به تفکیک مرزهای کشور در یک نمودار آماری نشان می‌دهد که بهار ۱۴۰۲ میزان گردشگران خروجی از راه زمینی آمار بسیار زیادی را به خود اختصاص داده بود ولی این آمار در تابستان به صفر نزدیک شد

همچنین میزان ورود و خروج گردشگران تقریباً در یک شرایط نرمالی در فاصله پاییز ۱۴۰۲ تا بهار ۱۴۰۳ داشته است اما در تابستان ۱۴۰۳ آمار گردشگران خروجی از راه زمینی دوباره رشد کرده است و همچنان گردشگران ورودی هوایی آمار کمی را به خود اختصاص داده است.

بر این اساس تعداد گردشگران ورودی به کشور در تابستان ۱۴۰۳ از طریق راههای دریایی، هوایی و زمینی حدود ۲ میلیون و ۳۵۳ هزار نفر بوده است و تعداد گردشگران خروجی از کشور نیز در همین زمان ۶ میلیون و ۱۲۸ هزار نفر بود که با یک اختلاف چهار میلیون نفری میزان آمار خروجی‌ها از کشور بیشتر بوده است.

source

توسط autokhabari.ir