رولزرویس اسپکتر بلک بج با ۱۰۷۵ نیوتن متر گشتاور، شتاب صفر تا ۹۶ کیلومتر بر ساعت ۴.۱ ثانیه‌ای دارد و با قیمت ۴۹۰ هزار دلار عرضه می‌شود.

اکستریم VX اکستریم VX

خانوادهٔ مدل‌های بلک بج رولزرویس بزرگ‌تر شده زیرا این برند بریتانیایی اسپکتر بلک بج را معرفی کرده است. این قوی‌ترین رولزرویس تاریخ و همین‌طور اولین مدل بلک بج الکتریکی محسوب می‌شود. در این نسخه، قوای محرکهٔ دو موتورهٔ اسپکتر ارتقاء پیدا کرده و حالا ۶۶۰ اسب بخار قدرت و ۱۰۷۵ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند که افزایش قابل‌توجهی را نسبت به ۵۸۵ اسب بخار قدرت و ۹۰۰ نیوتن متر گشتاور اسپکتر معمولی نشان می‌دهد.

البته تمام این نیرو همیشه ارائه نمی‌شود زیرا به گفتهٔ رولزرویس، اسپکتر بلک بج به حالت جدیدی بنام اینفینیتی (بی‌نهایت) مجهز شده که با فشردن یک دکمه روی فرمان فعال می‌شود و تمام ۶۶۰ اسب بخار قدرت را آزاد می‌کند. برای دستیابی به حداکثر گشتاور هم باید حالتی بنام اسپیریتد (Spirited) را فعال کرد. این اساساً همان لانچ کنترل است که با فشردن هم‌زمان پدال‌های ترمز و گاز در هنگام توقف فعال می‌شود و زمانی که خودرو اعلام آمادگی کند، گشتاور به‌طور موقتی به ۱۰۷۵ نیوتن متر افزایش میابد و اسپکتر را ظرف ۴.۱ ثانیه از صفر به سرعت ۹۶ کیلومتر بر ساعت می‌رساند که ۰.۳ ثانیه از نسخهٔ معمولی سریع‌تر است.

رولزرویس مشخصات بیشتری از این ماشین اعلام نکرده ولی احتمالاً بلک بج به همان باطری‌های ۱۰۲ کیلووات ساعتی نسخهٔ معمولی مجهز است که بردی در حدود ۴۴۵ کیلومتر را فراهم می‌کند. مهندسان رولزرویس اما علاوه بر ارتقاء قوای محرکه، فرمان را سنگین‌تر کرده، از کمک‌فنرهای ارتقاءیافته‌ای استفاده کرده و بادی‌رول را کاهش داده‌اند. به گفتهٔ برند بریتانیایی، این تغییرات حس درگیری راننده را افزایش می‌دهد اما درعین‌حال همچنان همان سواری موسوم به قالیچهٔ پرنده را ارائه می‌کند.

تغییرات ظاهری اسپکتر بلک بج جزئی هستند ولی با کمی دقت می‌توان متوجه نشان‌های بلک بج روی رینگ‌های آلومینیومی ۲۳ اینچی شد که به‌صورت دورنگ یا تمام مشکی قابل انتخاب هستند. علاوه بر این، تزئینات کرومی خودرو مثل مجسمهٔ روح خلسه، جلوپنجره و دستگیرهٔ درها هم به رنگ تیره درآمده‌اند. برای این خودرو همچنین آپشن‌های جدیدی مثل نورپردازی پشت جلوپنجره در نظر گرفته شده که در رنگ‌های مختلفی مثل زرد و آبی قابل انتخاب خواهد بود. برای بدنه نیز رولزرویس رنگ بنفش جدیدی را ارائه کرده است درحالی‌که امکان سفارش کاپوت مشکی هم وجود دارد.

در داخل خودرو خریداران از نشان‌های چراغ‌دار بلک بج و همین‌طور صفحه آمپر با رنگ‌های مختلفی مثل زرد، فیروزه‌ای یا نایت نئون بهره‌مند خواهند شد. در اینجا همچنین تریم فیبر کربنی و لوگوی بی‌نهایت (اینفینیتی) هم دیده می‌شود که این لوگو روی قاب چوبی مشکی با بافت الماسی نقش بسته است. رولزرویس قیمت اسپکتر بلک بج را ۴۹۰ هزار دلار اعلام کرده که ۶۷ هزار دلار از نسخهٔ معمولی گران‌تر است.

میانگین امتیازات ۵ از ۵

از مجموع ۱۸ رای

source

توسط autokhabari.ir