league بازار خودروی آمریکا برای چارجر برقی جذاب نشده است. نسخه بنزینی این خودرو می‌تواند به بازگشت محبوبیت چارجر کمک کند.

بر اساس گزارش‌های رسانه‌ای، نسخه جدید بنزینی چارجر که با نام “چارجر سیکس‌پک” شناخته می‌شود، در تابستان سال آینده در نمایندگی‌های دوج عرضه خواهد شد. این مدل، نسخه بنزینی‌ای از چارجر دیتونا ۲۰۲۵ که تمام برقی است، خواهد بود و مورد انتظار است تا ماه ژوئن به دست مشتریان برسد.

نسخه برقی این خودرو که از اوایل ساخت شروع به ت produced شده بود، ابتدا در مارس ۲۰۲۴ رونمایی شد. با این حال، تأخیر در تحویل این مدل و عدم رسیدن آن به موعد برگزیده مربوط به تابستان ۲۰۲۴، باعث ایجاد شکستی در برنامه برند شد. دوج این تاخیر را با تغییرات سیاسی در شرکت مادر خود، استلانتیس، مرتبط می‌داند. استعفای کارلوس تاوارس، مدیرعامل فیات-کرایسلر و استلانتیس، یکی از مهم‌ترین پیشامدها این تغییرات بود.

دوج برای نسخه بنزینی چارجر، از موتورسی ۳.۰ لیتری تویین توربوی هوریکان با دو نسخه قدرت ۴۲۰ و ۵۵۰ اسب بخاری استفاده می‌کند. برنامه بر دار而去، این مدل در دو نسخه دو و چهار دری به عرضه درآید و سیستم چهار چرخ محرک نیز به عنوان یک گزینه قابل انتخاب برای مشتریان ارائه شود. اطلاعات بیشتری در مورد این نسخه هنوز در دسترس نیست و دوج باید جزئیات بیشتری ارائه دهد.

اعلامیه عرضه نسخه‌های بنزینی در تابستان امسال در زمانی منتشر شده که تمام برندهای آمریکایی زیرمجموعه استلانتیس با افت فروش روبرو شده‌اند. این وضعیت برند را بر آن داشته تا مدیر فروش، جفری کومور، اعلام کند که شرکت بر تداوم تمرکز خواهد کرد و به دوباره به دست آوردن اعتماد نمایندگی‌ها توجه خواهد کرد.

آیا این تأخیر در عرضه نسخه بنزینی برای چارجر برقی، آن را غیرقابل حمل می‌کند؟ این سوال که آیا مردم آمریکا خاطره چارجر را از یاد برده‌اند، هنوز بدون پاسخ باقی مانده است.

(منبع: پدال.ایر)

توسط autokhabari.ir