به گزارش خبرنگار مهر، مهدی ضیغمی، که مدیر طرح واردات خودرو در وزارت صمت می‌باشد، اما امروز در یک نشست خبری اعلام کرد: از هفته جاری، پس از دریافت مجوزهای لازم، عرضه جدید خودروهای وارداتی آغاز می‌شود.

در ادامه، قلم و خودروها با تنوع و تعداد بالا به بازار عرضه خواهند شد، که این موضوع در نهایت بر قیمت‌ها تأثیر خواهد گذاشت.

ضیغمی همچنین در مورد تداوم عرضه در سال آینده اظهار نظر کرد و گفت: در وزارت صمت تمرکز ما بر تداوم و عرضه منظم خودروهای وارداتی است.

او همچنین اضافه کرد: در حال حاضر، ما در حال جمع‌آوری اطلاعات از شرکت‌ها هستیم، و بخش اصلی این کار به پایان رسیده است. شرکت‌ها مستندات و مدارک خودروها و تأمین ارز را برای وزارت ارسال کرده‌اند.

ضیغمی همچنین درباره‌ی بلکه کردن حساب از سوی متقاضیان توضیح داد: بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، فرآیند بلکه کردن حساب در هفته جاری انجام خواهد شد. او ادامه داد: تلاش می‌کنیم ثبت‌نام هم در همین هفته به عهده می‌گیریم.

وی همچنین تأکید کرد: متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره زمان ثبت‌نام به سامانه تخصیص خودروهای وارداتی در آدرس https://saleauto.ir/announcement مراجعه کنند.

در مراحل قبلی این طرح که از 17 دی تا 22 دی ماه اجرا شد، 10 هزار خودروی وارداتی در 16 مدل مختلف به متقاضیان عرضه شد. در این دوره، حدود 98 هزار نفر برای ثبت‌نام خرید خودروی وارداتی ثبت‌نام کردند.

توسط autokhabari.ir