بیمار سرمایه امروز نیز بدون هیچ نوع ابحاثی مفید، با معاملات زیادی خود را نشان داد. به گزارش آفتاب نیوز، امروز بیش از ۱۶ میلیارد و ۵۲۷ میلیون سهم و حق تقدم به ارزش ۹ هزار و ۶۷۶ میلیارد تومان در ۳۵۲ هزار نوبت معامله شد و شاخص بورس به دلیل افت شدید نماد های فارس، فملی و فولاد به ۲ میلیون و ۸۱۳ هزار و ۴۴۷ واحد رسید.

برخی از شرکت ها به مانند شتران، اخابر و ملت نسبت به دیگر شرکت ها از رشد خوبی برخوردار شدند و از این رو مانع افت شاخص بازار شدند. امروز بازار فرابورس نیز خبری از تحرک نماد های مختلف بود و شاخص فرابورس با معامله ۹ میلیارد و ۸۶۹ میلیون ورقه به ارزش ۵۳۷ هزار و ۸۴ میلیارد تومان در ۲۳۴ هزار نوبت، ۴۳۶ واحد افت کرد و در ارتفاع ۲۵ هزار و ۶۴۴ واحد قرار گرفت.

شرکت های آریا، مارون و کگهر با بازرگانی بایدار خود در بازار فرابورس روند صعودی نماد های خود را درهم گره زدند و در مقابل به نام های بساما، رنیک و وملل با جدیت خود تنها نشانه ای از بهبود شاخص بود.

توسط autokhabari.ir