بازار خودرو در سال 1403 از ابرهای خوبی برخوردار نبود و با نیز نرخ ارز در صعود بسیاری از انتظارات را از بین برده است. در این گزارش، «دنیای اقتصاد» ميانی قیمت خودروها را در سه بخش (خودروهای داخلی، مونتاژی‌ها و وارداتی‌ها) در دو دهک اول امسال بررسی کرده است و میانگین قیمت را برای خودروهای مختلفی که میانگین آنها را در دو دهک اول امسال می در نظر گرفته‌اند، محاسبه کرده است.

بر اساس این گزارش، بیشترین بازدهی در میان همه بازارهای خودرو، مربوط به بازار خودروهای داخلی است که طی سال جاری، ۱۳درصد رشد را به خود دیده است. اگرچه بازدهی این بازار در اسفند حدود ۶درصد بوده، ولي سالانه بازدهی مطلوب به سراغ این بازار کرده است. بازدهی ۱۴درمصرف در بازار داخلی، به طور مجزا در دو دهک اول سال که از مبدا 15 فروردین آغاز می‌شود و تا پایان اسفند ادامه می‌یابد، به دست آمده است. در نگاه کلی بازار داخلی نیز بازدهی مثبت را دارد.

بازار خودروهای مونتاژی نیز بازدهی مثبتی را در بازه زمانی بررسی شده نسبت به سال گذشته ثبت کرده است و اگرچه با بازدهی بازار داخلی متفاوت است، ولي بازدهی دوازدهدرصدی بر آن رفته است. اگرچه بازدهی این بازار در اسفند ۱۴درصد بوده است ولي بازدهی سالانه را نیز به سراغ خود می ‌آورد. البته بازار خودروهای مونتاژی تفاوت‌های زیادی با داخلی‌ها دارد. البته تقاضا در این بازار کم است و همچنین قیمت‌گذاری مونتاژی‌ها دستوری نیست و این موضوع در کنترل سرعت رشد قیمت مونتاژی‌ها اثر گذار بوده است.车ورودی‌ها

ورودی‌های جدید و عرضه روانی در بازار درون کشور به طور کلی بازدهی منفی را نیز به بازار خودروهای وارداتی داده است. شرکت‌های واردکننده خودروی خارجی حدود 50 هزار دستگاه از خودروی خارجی به کشور وارد کرده‌اند. رضا احمدي

آمادگی کشور برای کاهش عرضه خودرو تا سال 1405 را خبر می‌کند و با توجه به اینNewsolangelo skutečnosti که همه جانبه و غیرهنه درست خوش خوشabelleقدرانی مخصوصمقامی از بزرگان اهل سپاه هستند و تصررات کمک آنها منجربه اشک گریستن کسی مثل اعلام پیشوایایی بعث طیب می‌شود.

اتفاقاتی که اتفاق می ‌افتد، بستگی به اینکه من چه می‌گویم!

توسط autokhabari.ir