شرکت نفت ایرانول با رشد قابل توجه هزینه‌ها در سال جاری مواجه شده است. هزینه‌های فروش، اداری و عمومی این شرکت در دوره ۹ ماهه با افزایش ۱۰۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به بیش از ۹۴۲ میلیارد تومان رسیده است. همچنین، هزینه‌های مالی این شرکت نیز با جهش ۲۶۷ درصدی روبه‌رو شده و به رقم ۱۴۵ میلیارد تومان رسیده است.

شرکت نفت ایرانول، با افزایش دارایی‌ها و سود انباشته مواجه شده است. در نهایت، سود انباشته ایرانول در پایان آذرماه به کاهش ۳ درصدی دست یافت. همچنین، تسهیلات مالی دریافتی این شرکت در پایان پاییز به بیش از ۸۵۸ میلیارد تومان رسید که نسبت به گذشته کاهش جزئی را نشان می‌دهد.

یکی از نکات قابل توجه در صورت‌های مالی ۹ ماهه، افزایش هزینه‌های تبلیغات این شرکت است. در حالی که ایرانول در سال گذشته ۲۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برای تبلیغات هزینه کرده بود، در ۹ ماهه امسال این رقم به ۲۰ میلیارد و ۵۱۹ میلیون تومان رسیده است. برآورد‌های اعلام شده در صورت مالی ایرانول، نشان می‌دهند که برای سه ماهه پایانی سال نیز حدود ۱۰ میلیارد و ۸۱۳ میلیون تومان برای تبلیغات اختصاص داده شده است. به این ترتیب، مجموع هزینه‌های تبلیغات شرکت ایرانول در سال جاری به بیش از ۳۱ میلیارد و ۳۳۲ میلیون تومان می‌رسد که نسبت به سال قبل رشد ۴۷ درصدی را نشان می‌دهد.

توسط autokhabari.ir