در پی اجرای طرح کالابرگ، مسؤل این طرح تاکید کرد که اعتبار این طرح با کدملی سرپرستان خانوار شارژ می‌شود و بنابراین سرپرستان می‌توانند با هر کارت بانکی به فروشگاه‌های مجاز مراجعه و خریدهای خود را انجام دهند.

به گزارش تسنیم، سیده مرجان دبیری تاکید کرد که خریدهای این طرح با ارائه کدملی انجام می‌شود و این یعنی اعتبار کالابرگ فقط به وسیله کدملی شارژ می‌شود.

وی همچنین اضافه کرد که اعتبار تخصیص یافته برای خرید کالابرگ جدای از اعتبار تخصیص یافته و پرداختی بابت یارانه‌های ماهانه است.

این مسؤل اضافه کرد که تخصیص ایالتی کالا برای افراد ۱۱ قلم کالای اساسی است. در حال حاضر بر اساس آخرین آمارهای استخراج شده، ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار سرپرست خانوار توانسته‌اند با موفقیت خرید اعتباری خود را انجام دهند.

وی تأکید کرد که در این مرحله مهمی از طرح، مشکلاتی در نظارت بر اجرای این مرحله وجود داشت. مسؤل کالابرگ افزود که از نظر فراهم کردن کدهای دستوری مشکل‌هایی پیدا شد، بعضی از خریداران در اجرای مرحله اول با مشکل مواجه شدند، اما باید متذکر شد که این‌گونه مشکلات در تمام نقاط کشور ایجاد نشد و تقریباً در حوزه تهران مشکلاتی در اجرا مشاهده شد.

سخنگوی طرح کالابرگ یادآور شد که مبلغ کالا برای دگهاک‌های اول تا سوم ۵۰۰ هزار تومان، برای دگهاک‌های چهارم تا هفتم ۳۵۰ هزار تومان است.

وی همچنین تاکید کرد که این طرح به منظور حمایت از معیشت خانوارهای ضعیف و تقویت سبد غذایی خانوارهای مستمند اجرا می‌شود.

این مسؤل همچنین اضافه کرد که مشمولان این طرح می‌توانند برای خرید کالاهایی که در فهرست خرید این طرح قرار دارد، از فروشگاه‌های مجاز، اقدام کنند و همچنین می‌توانند از طریق اینترنتی اقدام به خرید کالای مورد نیاز خود کنند.

توسط autokhabari.ir