وزارت صنعت، معدن و تجارت رسماً مهلت تعیین حساب وکالتی و بلوکه کردن وجه ۵۰۰ میلیون تومانی را تا پایان امشب و مهلت ثبت‌نام برای خرید خودرو را تا پایان روز چهارشنبه تمدید کرده است.

ابلاغی رسمی وزیر صنعت، معدن و تجارت در این مورد منتشر نشده است. با این حال، مهدی ضیغمی، مدیر طرح واردات خودرو، در این رابطه سخنان خاصی داشته است. وی از تمدید مهلت تا پایان امشب برای بلوکه کردن وجه و خرید خودرو خبر داده است و گفته است که کاربران در صورت استفاده از این مهلت تا پیش از پایان روز چهارشنبه می‌توانند ثبت‌نام کنند.

ولی وجهی که مشتریان در جریان مشخص کابرانی بلوکه کرده‌اند آزاد نخواهد شد. وضعیت پرداخت وجه محضربخرید خودرو وثیقه حمایت از واردات خودرو، معمولا در روز چهارشنبه و فردای آن با تعامل با سیستم و کامپیوتر و فراخوان قرعه‌کشی، تغییر می‌کند.

ماه پیش براساس مصوبه هیئت وزیران وجوه بلوکه شده برای خرید خودرو تا هنگام انعقاد قرارداد آزاد نخواهد شد و بیش از یک میلیون و ۷۰ هزار درخواست ثبت نام برای خرید خودروی جدید خود را داشته اند.

برنامه جمهور برای کاهش بار واردات خودرو از سال ۱۳۹۸ از وسیله های سواری ترجیح مساسر بنزина سازی و جدول WEIGHT له وجه وجاورت چنس فقد به وجود آمد.

توسط autokhabari.ir