رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران جزئیات مربوط به رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی را اعلام کرد. علی دهقان‌کیا explaining, متناسب‌سازی ابتدا برای تمام بازنشستگان در ماه های یک تا سه یک میلیون تومان درمورد پرداخت علي الحساب انجام می شد، اما این طرح به علت اینکه حداقل‌بگیران را می پذیرفت انجام نگرفت. وی گفت که دولت در سال گذشته سه میلیون تومان به حداقل‌بگیران و سایر سطوح پرداخت کرده است و現在 هم سه میلیون تومان از مطالبات متناسب‌سازی کسر می‌شود.

وی اظهار داشت که اگر یک فرد در طول ۷ماه گذشته یک میلیون تومان اضافه دریافت کرده باشد، مابقی مطالباتش پس از کسر این مبلغ پرداخت خواهد شد. در مورد میزان افزایش حقوق بازنشستگان وی گفت که حقوق حداقل‌بگیران حدود ۴۵ درصد و حقوق سایر سطوح ۳۲ درصد به‌علاوه ۹۳۱ هزار تومان افزایش خواهد یافت.

رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران، ضمن قدردانی از مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، ابراز امیدواری کرد که با تلاش‌های مشترک سازمان، شرکای اجتماعی، سران قوا و نمایندگان مجلس، سازمان تأمین اجتماعی در نیمه دوم سال جاری از وضعیت ناترازی خارج و منابع و مصارف به یکدیگر نزدیک شوند.

وی تأکید کرد که متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بر اساس فرمول خاصی به هر فرد تعلق می‌گیرد و به حقوق آنها اضافه می‌شود.

سازمان تأمین اجتماعی ابلاغ کرده بود که معوقات متناسب‌سازی مربوط به هفت‌ماهه اول ۱۴۰۳ (پس از کسر علی‌الحساب پرداختی در سه‌ماهه اول سال گذشته) طی روز‌های ۲۳ و ۲۴ فروردین‌ماه پرداخت خواهد شد.

توسط autokhabari.ir