گزارش پرشین خودرو در باب پیشرانه و قوای محرکه جدید مورد استفاده در پارسنوآ نشان میدهد که شرکت پارسخودرو برای محصول جدید خود، از موتور جدید ۱۶ سوپاپ خود با نام ME۱۶ استفاده کرده است.
موتور ME۱۶ دارای دو میل سوپاپ است که سیستم زمانبندی متغیر برای میل سوپاپ هوای آن در نظر گرفته شده است. همچنین پمپ روغن با دبی متغیر بهمنظور افزایش راندمان روانکاری و خنککاری موتور در این پیشرانه بهکار گرفته شده است.
این پیشرانه دارای حداکثر توان خروجی ۵۸۰۰ دور در دقیقه معادل ۱۱۳ اسب بخار است و بیشترین گشتاور این موتور نیز ۱۵۰ نیوتنمتر برآورد شده است. این موتور قدرت و گشتاور بیشتری نسبت به نمونههای مشابه داخلی تولید میکند که منجر به شتابگیری بهتر خودرو میشود.
کاهش مصرف سوخت نسبت به نسل اول این موتور با نام TU۵، کاهش میزان آلایندگی و قابلیت اخذ استانداردهای یورو۶ و افزایش دوام و پایداری این موتور جدید را نیز از دیگر ویژگیهای آن میتوان برشمرد.
گروه خودروسازی سایپا دقیقا در خط و سالنی نسبت به تولید موتور ME۱۶ اقدام خواهد کرد که در سالیان گذشته، موتور محصولات رنو با نام K۴M در آنجا تولید میشد.
شرکت پارسخودرو برای تولید محصول پارسنوآ با بهترین امکانات و قابلیتها، از گیربکس موجود در گروه سایپا با نام ۵F۱۸ استفاده کرده که پیشتر امتحان خود را در خودرو شاهین پس داده است.
بیشتر کارشناسان و صاحبنظران صنعت خودرو ایران معتقدند گیربکس ۵F۱۸ گروه خودروسازی سایپا با اختلاف، بهترین گیربکس دستی موجود در صنعت خودرو ایران است و بالاترین میزان کالیبراسیون و هماهنگی را با موتور ME۱۶ دارد.
این گیربکس از نظر فناوری و طراحی، بهروزترین جعبهدنده موجود در صنعت خودرو ایران است که بهدلیل برخورداری از سیستم انتقال سیمی بهجای لینک میلهای یا میل ماهک، در دسته دنده این گیربکس هیچگونه لرزشی وجود ندارد.
این گیربکس همچنین دارای دنده برنجی با کلاچ روغنی است که نسبتبه گیربکسهای موجود در صنعت خودرو ایران، بازدهی خوبی دارد و در نوع خود، بهترین محسوب میشود.
شرکت پارسخودرو با اعمال کالیبراسیون سختگیرانه، سعی در ایجاد هماهنگی حداکثری بین پیشرانه ME۱۶ و جعبه دنده ۵F۱۸ دارد تا پارسنوآ با بالاترین حد شتاب و توان حرکت به تولید نهایی برسد.
تاثیر حرکت خوبی در پارسنوای شرکت پارسخودرو در برابر خودروهای مشابه با همین موتور اشاره شده است.