قیمت پارس نوآ یا همان L90 ایرانی با وجود افزایش قیمت خودرو ها در بازار و کارخانه، در نهایت ورود به بازار چقدر خواهد بود؟ این سوال برای بسیاری از مردم مطرح شده است. در این مقاله میایم به بررسی قیمت این خودرو اشاره کنیم.
L90 یکی از محصولات شرکت رنو است که در بازار ایران مونتاژ و عرضه می شد و در همان ابتدای عرضه خود توانست سهم خوبی از بازار به دست آورد و هنوز هم خودروی محبوبی در بازار خودرو کشور محسوب می شود. اما متاسفانه با آغاز تحریم ها تولید این خودرو در داخل کشور متوقف شد اما اکنون بعد از گذشت سال ها شرکت پارس خودرو بار دیگر به سراغ این خودرو رفته و نسخه ایرانیزه شده آن را به بازار عرضه می کند.
این خودرو برای اولین بار در مراسم معرفی خط تولید جدید مگا موتور در ابتدای سال ۱۴۰۲ رونمایی شد و در نمایشگاه خودرو مشهد همان سال نیز به نمایش عمومی در آمد. پروژه توسعه ال ۹۰ ایرانی در ابتدا با نام P90 شروع شد و قرار بود با نام کادیلا در بازار عرضه شود اما پارس خودرو از این کار منصرف شد و در نهایت نام این خودرو به پارس نوا تغییر یافت.
زمزمه هایی از ورود این خودرو به بازار در سال ۱۴۰۴ به گوش می رسد. این سوال پیش می آید قیمت پارس نوآ با وجود افزایش قیمت خودرو ها در بازار و کارخانه، در نهایت ورود به بازار چقدر خواهد بود؟ برای پیش بینی قیمت هر خودروی در بازار باید قیمت درب کارخانه و قیمت رقبای آن خودرو را در بازار معیار قرار داد.
قیمت درب کارخانه نوآ با توجه به اینکه شرکت های وابسته به سایپا همیشه در تعیین ارزش گذاری محصولاتشان دست بالا را می گیرند، انتظار می رود از شاهین G دنده ای، دنا پلاس EFP دنده ای و تارا V1P بالاتر باشد. یکی از دلایل دیگر قیمت بالا تر پارس نوا، می تواند به دلیل جدیدتر بودن این محصول باشد. فعلا پارس خودرو شرایط فروش این خودرو را اعلام نکرده است که پیش بینی می شود بعد از دو سال از معرفی آن و در دسترس بودن تامین کنندگان قطعات این محصول جدید در نهایت ورود به بازار آن را در سال ۱۴۰۴ ببینیم.
در بحث قیمت پارس نوا در بازار، قیمت رقبای این خودرو جزء تعیین کننده ترین موارد هستند. از جمله رقبای ال ۹۰ ایرانی سورن EF7، دنا پلاس در نسخه های فول آپشن دنده ای، شاهین G و تارا V1P هستند. ارزان ترین رقبای پارس نوا در وضع فعلی بازار سورن پلاس با موتور EF7 و شاهین G است. قیمت هر دو این خودرو ها ۹۱۰ میلیون تومان است که به نظر می رسد به دلیل بروز تر بودن نوآ نسبت به سورن پلاس و موتور بهتر نوا در مقایسه با شاهین قیمت این خودرو نسبت به دو محصول سایپا و ایران خودرو بالاتر باشد.
در همچنان اهمیت دارد این خودرو ساز بتواند کیفیت را در حد مطلوب نگهدارد و بازاریابی اصولی برای آن انجام دهد شاید قیمت آن را بالا تر از دنا پلاس ۶ دنده قرار بگیرد.
قبلا در L90 از پیشرانه ای با نام K4M استفاده می شد که استهلاک پایینی داشت و خروجی خوبی را از خود به نمایش می گذاشت. اما در ال ۹۰ ایرانی خبری از این پیشرانه نیست و قرار است از پیشرانه جدید شرکت سایپا با نام ME16 در این خودرو استفاده شود. این پیشرانه، یک پیشرانه ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی، چهار سیلندر ۱۶ سوپاپ است که به لحاظ ساختاری شباهت بسیاری به موتور TU5 داشته و می تواند نهایتا ۱۱۳ اسب بخار قدرت و ۱۴۴ نیوتن متر گشتاور تولید کند.
از جمله امکانات این خودرو می توان به؛ ۲ کیسه هوا برای سرنشینان جلو، فرمان دی کات، کلید های کنترلی روی فرمان، سیستم پایش فشار باد تایرها (TPMS)، رینگ ۱۵ اینچی آلومینیومی، سیستم تهویه الکتریکی دستی، شیشه دودی عقب، تریم داخلی دو رنگ، تنظیم برقی آینه ها، سنسور پارک عقب، دوربین دنده عقب، سنسور نور، سنسور باران و صفحه نمایش ۷ اینچی مالتی مدیا، چراغ روشنایی روز، سیستم کنترل پایداری، فرمان کمکی برقی و… اشاره کرد.
در این مقاله نیز به بررسی قیمت پارس نوا و همچنین امکانات این خودرو اشاره کردیم. اگر شما نیز میخواهید biết قیمت این خودرو بلافاصله پس از ورود به بازار باشد می توانید در سایت ما مشغول مطالعه analogous کنید.