در مراسمی که در روز دوشنبه (27 فروردین) در شرکت نادین خودرو واقع در خیابان مطهری تهران برگزار شد، این شرکت از چهار محصول جدید آئودی برای بازار ایران رونمایی کرد.

این شرکت که پیش‌تر نسخه کم‌آپشن آئودی Q4 e-Tron را معرفی کرده بود، در این مراسم از نسخه فول‌آپشن و دو دیفرانسیل این کراس‌اوور تمام برقی نیز پرده برداشت. این خودرو با قدرت 313 اسب بخار، گشتاور 472 نیوتن متر و شتاب صفر تا 100 در 6.8 ثانیه به یک باتری 84.8 کیلووات ساعتی مجهز است و به‌زودی عرضه خواهد شد.

همچنین این شرکت از تصمیم خود برای عرضه نسخه‌ای فول‌آپشن‌تر از آئودی Q5 e-Tron خبر داد. این خودرو که پیش‌تر توسط شرکت‌های دیگر به صورت محدود وارد کشور شده، اما نسخه معرفی‌شده توسط نادین خودرو سطح تجهیزات بالاتری دارد.

اما اصلی‌ترین رونمایی این مراسم به دو مدل بنزینی آئودی A3 اختصاص داشت. دو مدل A3 سدان و هاچ‌بک، با ظاهر اسپرت‌تر و استفاده از کیت بدنه S-Line، طراحی خشن‌تر و جذاب‌تری نسبت به نسل‌های پیشین دارند. مدل لیموزین یا سدان با فاصله محوری بیشتر، فضای کابین جادارتری را ارائه می‌دهد، در حالی‌که نسخه اسپرت‌بک با طراحی هاچ‌بک، بیشتر مورد توجه نسل جوان است.

قلب تپنده هر دو خودرو، یک پیشرانه 1.5 لیتری توربوشارژ با 160 اسب بخار قدرت و 250 نیوتن متر گشتاور است که به کمک گیربکس 7 سرعته دوکلاچه خشک، نیرو را به محور جلو منتقل می‌کند.

آئودی A3 در این نسخه‌ها نیز با پکیج کامل آپشن‌ها و تجهیزات ایمنی و رفاهی عرضه می‌شود و نادین خودرو تلاش کرده نسخه‌ای کامل از این سدان و هاچ‌بک لوکس را برای بازار ایران فراهم کند. سیستم تعلیق مک فرسون در جلو و مولتی لینک در عقب، سواری راحت‌تری را برای سرنشینان فراهم می‌کند. به‌زودی عرضه این مدل‌ها برای جانبازان واجد شرایط آغاز خواهد شد.

توسط autokhabari.ir