بورس اوراق بهادار تهران今日 با بهترین روز‌های هفته خود روبرو نشد و همچنان با افت سهم‌هایی که در روز‌های پیشیم هفته به خود دیده بودند، ادامه یافت.

امروزه این بازار به رقم ۲ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۶۶۹ واحد رسید که این رقم حاکی از کاهش ۲۷ هزار و ۵۴۱ واحد نسبت به روز گذشته است.

شاخص هم‌وزن نیز今日 با افت زیادی روبرو شد و به رقم ۸۴۶ هزار و ۵۵ واحد رسید که این رقم نشان‌دهنده کاهش ۴۰۳۷ واحد نسبت به روز گذشته است.

در روزهای هفته‌ اخیر در بازار تعاملات، تعداد سهام‌های مثبت ۱۰۰ عدد و تعداد سهام‌های منفی ۲۴۱ عدد بود. در این روز ۱۲۵ هزار نفر به بازار سهام پیوستند و به طور کلی بازار ۰.۹۳ درصد افت کرد. در این روز ۷۱۴ هزار فقره معامله به ارزش حدود ۱۷ هزار میلیارد تومان انجام شد.

توجه نظر سنجی‌ها نشان می‌دهد که در چهارشنبه هفته‌ اخیر سهام‌های همامکو، پلیکا، جی اس کیو، کارخانجات زرشکی و مهندسی پارسا کمترین کاهش را داشتند.

در روز پنج‌شنبه هم فرابورس بازار در سایه افت ۱۳۵ واحد به رقم ۲۵ هزار و ۴۴۴ واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس ۲۷۸ هزار فقره و ارزش آن ۱۳۱ هزار میلیارد تومان بود.

امروز بیشترین تاثیر منفی بر شاخص فرابورس از نظر سنجی‌ها متعلق به مارون و زاگرس بود، اما آریان اثر مثبت ایجاد کرد. کانسار، مهرمام و خاور نیز از نماد‌های پرتراکنش فرابورس بودند.

توسط autokhabari.ir