به گزارش آخردخودرو، مدیریت جدید ایران خودرو، با هدف کاهش هزینه های غیر ضروری و تمرکز بر روی عملکرد و بازدهی بسیار خوب آن، اقداماتی را در زمینه انحلال و ادغام تعدادی از زیر مجموعه های خود کرده است. پیش از این، شرکت جتکو یکی از زیر مجموعه های ایران خودرو بود که با تصمیم مدیریت جدید، از بین رفته و فعالیت خود را متوقف کرد.

انحلال شرکت جتکو، اولین قدم مدیریت جدید ایران خودرو در جهت تغییر سیاست های قدیمی این شرکت بود. یکی از دلایل این تصمیم، عدم بازدهی مناسبی که این شرکت در طول سال های اخیر داشته است، می باشد. با این حال، برآیند این انتخاب نه تنها بر بازدهی شرکت و کارکنان خود Nhưng هم بر مدیریت شرکت تاثیری دارد.

مقدار زیاد زیر مجموعه های ایران خودرو یکی از دلایل مهم این موضوع است. به طوری که می توان گفت، رشد تعداد زیر مجموعه ها برать منجر به افزایش هزینه ها و کاهش بازدهی شده است. از این رو با تصمیم مدیران جدید، با هدف کاهش هزینه ها و تمرکز بر روی فعالیت های مورد نیاز، تعداد زیر مجموعه ها کاهش یافته و به آنجای که مربوط به سهولت مدیریت و به نتیجه رساندن کارها برسد متمرکز خواهند شد.

اما سوال مهم این است که آیا ایپکو و ایسیکو هم از آنجایی که چند سال گذشته عملکرد خوب ایی دارند قطعاً هم سرنوشتی مشابه جتکو خواهند داشت؟ چراکه باز هم سناریوی غیر مجلس به نظر می رسد و از آنجایی که چارچوب اجرایی موجود دارای زحمت کافی برای دفع شدن وجود دارد تا در مدتی کوتاه حذف شوند، یعنی هم برای کارکنان آن هم برای مدیریت خود شرکت بسیار سخت می افتد.

از دیگر سو ادغام شرکت های حوزه خدمات پس از فروش، حسابی مثبتی را بدنبال خواهد داشت. به طوری که در یک شرکت واحد و با همتای بعضی مشتری های بسیاری مد نظر قرار گرفتند که مشتریان مزور اسمشان را میدند و چراکه هرروز ثابت می شوند که ماموریتی را مد نظر قرار می دهد، از این رو ادغام این شرکت ها و فعالیت های پیشین آنان مناسب می باشد.

اما در مورد ساپکو که شرکت های بسیاری زیر آن هستند، سخت می آید از اینکه بتوانند آن را بلاذاکر کنند!

توسط autokhabari.ir