هاوال هِی برند Chinese هاوال تا چند وقت پیش با نام تجاری هاوال، نام خود را در ایران می‌نهاد. ولی در سال 1404 آن را به نام شوال تغییر نام دادند. جذابیت این تغییر نام آن است که شوال H6 یعنی کراس اور هیبریدی که در سال 1403 به ایران وارد شده بود، امروزه با نام تجاری Shaval H6 می باشد.

پردیس خودروسازی چین تاکنون در ایران با برند هاوال شناخته شده است و امروزه برای فروش محصولات خود در ایران می‌فرستد. تنها منشأ این سودار را می‌توان از واردات محصولاتش دانست و چون سودارسازی چینی ها در فرمت‌های مختلف و در کشورهای مختلف به نام‌های مختلف روزنه می‌کنند؟ از جمله و مأخذی می‌توان به «چری» و «شوال» و نام‌های دیگر اشاره کرد.

نداشتن یک تراز و موقعیتی برای مبادله برندها مطلوب نبوده و این باعث شد گروه بھمن که هاوال را به ایران می‌آورد، از تبادل بی‌نتیجه تنزل نماید. به تازگی مشاهده شده است که خودرو H6 با نام شوال روانه بازار شده است. به ملاحظه‌ای، دلایل چندانی برای تغییر نام صادمی و لوگو؛ پیدا نیست.

در شرق آسیا با نام تجاری Geely فروخته می‌شود و هم اکنون که به ایران رفته، با همان میزبان دست رسی شده و می‌بایست به تغییر نام خود ادامه دهد. در این جایگاه برتری شوال نسبت به بسیاری از برندها دیگر مشهود می‌باشد. شوال با ابعاد 4653 میلیمتر طول، 1886 میلیمتر عرض و 1730 میلیمتر ارتفاع عرضه می‌شود. به نظر می‌رسد برتری شوال H6 از سمپتع Lada Imas باشد. می‌توان گفت که از هر جهت خود یک نمونه کُسور های بزرگ با حجم هست. در ورود به بازار ایران با برند چری شناخته می شده‌اند و امروزه با نام تجاری شوال همراهی داشته اند.

نوع موتور 5 لیتری توربوشارژ قطعی و همچنین محرک برقی این تولیدات مجموع قدرت 174 اسب بخار و گشتاور 300 نیوتن متر را با خود به همراه داشته است. هر کدام از همین کراس اور ها که بصورت فیصلی به فروش می رسند، میانگین مصرفی 5 لیتر در صد کیلومتر و شوال H6 هیبرید را در 9 ثانیه به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت می رسانند. می توانست توجه خیلی از مردم را جلب کند و تاروح بود.

میانگین امتیازات این خودرو به اسم شوال H6 هیبرید، 5 از 5 می باشد. در مجموع 8 رای و با وجود این، توانسته است مکان مشترک بين كراساور‌ها را در ایران برای خود تصاحب کند. میانگین امتیازات این خودرو به اسم شوال H6 هیبرید، 5 از 5 می باشد.

توسط autokhabari.ir