بازارهای سهام آسیا با افت نسبتا محدود، صندوق‌های سرمایه‌گذاری را امیدوار به انتقال پول به این منطقه کرد. این احتمال را تقویت کرده که سرمایه‌گذاران ممکن است از بازارهای آمریکایی و برقراری تعرفه‌های جدید تصمیم به انتقال پول به بازارهای آسیا بگیرند. اما، تاثیر تعرفه‌های کاخ سفید بر رشد اقتصادی آسیا، هنوز یک چالش بزرگ محسوب می‌شود.

پیرو حملات لفظی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، علیه جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، همزمان با کاهش نرخ‌های بهره، شاخص‌های وال استریت روز دوشنبه با ۲.۴ درصد کاهش، سقوط کردند. دلار آمریکا هم در حد سه سال گذشته به ۹۷.۹۲۳ واحد در برابر سبدی از ارزها رسید.

همزمان با هشدار پکن به کشورهای دیگر علیه انعقاد قراردادهای تجاری با آمریکا به ضرر چین، شاخص سی‌CSI 300 چین، با ۰.۲ درصد افزایش، رشد کرد. در نگاهی به شاخص‌های اروپایی، معاملات یورو استاکس ۵۰ و داکس، ۰.۵ درصد و معاملات اف تی اس ای، ۰.۱ درصد کاهش یافت.

در رابطه با معاملات اوراق خزانه، بازده اوراق خزانه ۱۰ ساله، به ۴.۴۳ درصد افزایش یافت. نگرانی در مورد این مساله وجود دارد که فدرال رزرو ممکن است تحت فشار سیاسی مجبور شود سیاست پولی را تسهیل کند.

جالب است بدانید که کاخ سفید ادعا می‌کند که در حال مذاکره با کشورهای دیگر در سرتاسر جهان برای برقراری قراردادهای تجاری است، اما قابل پیش‌بینی نیست که این مذاکرات سریع باشند یا خیر. تجزیه و تحلیل بانک جی پی مورگان نشان داد که قرارداد تجاری معمولی می‌تواند تا ۴۵ ماه برای اتمام کار به طول بنشیند. آن‌ها در یادداشتی نوشتند که در صورت ادامه سیاست‌های فعلی، وجود احتمال رکود اقتصادی آمریکا در سال ۲۰۲۵ حدود ۹۰ درصد است.

از دست دادن اعتماد به دارایی‌های آمریکا، ضربه سنگینی بر دلار وارد کرد. این چپ‌افت منجر به رسیدن دلار به ۹۷.۹۲۳ واحد در برابر سبدی از ارزها شد. دلار آمریکا در برابر فرانک سوئیس، به ۰.۸۰۴۲ واحد رسید و یورو هم در تراز ۱.۱۵۰۰ واحد با ۱.۱۵۳۸ واحد، بالا رفت. دلار آمریکا در برابر ین ژاپن هم به ۱۳۹.۹۲ ین رسید.

آنچه که zajímav است، این است که تقاضا برای دارایی‌های امن فیزیکی، همراه با ضعف دلار، قیمت اونس طلا را به ۳۴۸۵ دلار افزایش داد.

توسط autokhabari.ir