سخت‌بالایی‌ترین برند خودرو در جهان، در حسرت فروش زیاد است. سال گذشته برند ایتالیایی مازراتی فقط 11,300 دستگاه فروخت و این رقم در سال 2025 هم به خطر افتاده است.

مازراتی تا سه ماه نخست سال جاری 48 درصد فروش را نسبت به سال گذشته از دست داده است. این کاهش فروش را یک سال پس از اعمال تعرفه‌های به‌هم‌ریزی توسط دولت ترامپ می‌توان بیان کرد.

استلانتیس، شرکت مادر برند مازراتی، اعلام کرده است که مازراتی فروخته نخواهد شد و باید شرایط经营 را اصلاح کند.

رئیس جدید مازراتی به Namen فروشی بودن مازراتی تاکید کرد. او گفت کشورهای ثروتمند همچنان بازار خوبی برای برند لوکس مازراتی است. درحالی‌که برند این مازراتی را رستاکارانه کرده است.

روئیترهامپستون รายنامه Vگیری از وبگاه Bloomberg تودیخلف برای نشان دادن برند لوکس ایتالیایی خبر داد. این درحالی است که مشتریان ثروتمند خودروهای لوکس علاقه چندانی به مدل‌های برقی ندارند.

استلانتیس اینکه محصولات این برند تماماً برقی نباشد، خواهد بود. بااین‌حال قصد استلانتیس برای قطع تولید برقی با افت فروش مازراتی همراه شده است.

مازراتی مشتریان خود را از وقوع این موضوع مطلع کرده و تعهد موجود خود را به خرید کنندگان و شرکت‌های خریدار دیگری را لغو کرده است.

توسط autokhabari.ir