انفجار در بندر شهید رجایی به خودرو های وارداتی آسیب رسانده است

در طی انفجار ناگهانی که در بندر شهید رجایی بزرگ ترین بندر ایران رخ داد، تعداد زیادی از خودروهای وارداتی آسیب دیده اند.

در پی این واقعه اثرات انفجار به ساختمان پارکینگ طبقاتی شرکت خلیج پژم که یکی از محل های نگهداری خودروهای وارداتی بوده رسیده و این خودرو ها دچار آسیب شده اند. فاصله کانون انفجار ها از پارکینگ طبقاتی خلیج پژم تقریبا ۲ کیلومتر بوده است. به دلیل قدرت بالای انفجار و ترکش های پرتابی از آن ساختمان های محل نگهداری این خودروها نیز دچار آسیب شده است.

از جمله آسیب هایی که خودروها دچار شده اند شامل شکستن شیشه، آسیب به بدنه و … هستند.

در پی انفجار بندر شهید رجایی، آئودی های وارداتی نیز آسیب دیده اند. تصور می شود که خودرو هایی که در پارکینگ های روباز قرار داشته اند اثرات انفجار بر روی آنها بیشتر باشد. البته تمامی خودرو هایی که در این بندر بوده اند صدمه ندیده اند.

بنابر інформаاتی که به دست ما رسیده، لاماری ایما هیبرید های آرین موتور با اینکه در فضای باز نیز قرار داشته اند خسارتی بر روی آنها قابل مشاهده نیست.

در اینجا سوال پیش می آید جبران خسارت انفجار بندر شهید رجایی بر عهده کدام نهاد یا مسئول است؟ شرکت های وارد کننده خودرو ملزم به بیمه کردن خودروهای واردتی در حمل نقل و نگهداری در بندر هستند. این شرکت ها قطعا توسط شرکت های بیمه کننده جبران خسارت خواهند شد. اما تکلیف مشتریانی که این خودرو ها را خریداری نموده اند در فرایند تحویل خودرو دچار تاخیر خواهند شد چیست؟

بحث خودرو و انفجار بندر شهید رجایی تنها به خودرو های واردتی ختم نمی شود. احتمال دارد فرایند تولید خودرو های وارداتی و مونتاژی نیز با اختلال روبه رو شوند. خودروهای داخلی تولید شرکت سایپا و ایران خودرو هر کدام درصدی از کالا های خارجی در آنها بکار می رود که با تعطیل شدن بندر شهید رجای خروج این کالا ها از گمرک امکان پذیر نیست.

توسط autokhabari.ir