تنش های تجاری آمریکا با شرکای تجاریش به کاهش تقاضا برای طلا منجر شده است. مسلما این تقاضا نیز بر قیمت طلا اثر می گذارد. بر اساس این گزارش تقاضای برای طلا کاهش یافته است به طوری که قیمت هر اونس طلا با کاهش ۰.۸۷ درصدی به ۳۳۱۴ دلار و ۷۸ سنت رسیده است.
قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۵۴ درصدی به ۳۳۲۹ دلار و ۶۰ سنت رسیده است.
اسکات بسنت وزیر خزانه داری آمریکا در روز دوشنبه گفت برخی شرکای تجاری بزرگ این کشور پیشنهادهای خوبی برای دوری از عوارض ارائه داده اند و احتمالا اولین قرارداد با هند بسته خواهد شد.
وی اضافه کرد اقدامات اخیر چین در معاف کردن برخی کالا های آمریکایی از عوارض تلافی جو و نشان دهنده تمایل این کشور برای آرام کردن تنش های تجاری است.
دولت ترامپ همچنین قصد دارد تأثیر عوارض بر واردات خودرو و قطعات آن را با پایین آوردن تعرفه های وضع شده بر قطعات خارجی که در خودرو های ساخت داخل استفاده می شوند، کاهش دهد.
اما اکثر اقتصاد دانان رویترز عقیده دارند اقتصاد دنیا در سال جاری میلادی در نتیجه این جنگ عوارض وارد رکود می شود.
طلا که همواره یک سرمایه گذاری ایمن در زمان بی ثباتی های سیاسی و مالی بوده، هفته گذشته به خاطر شدت گرفتن بی ثباتی ها به رکورد ۳۵۰۰ دلار و ۵ سنت رسید.
سرمایه گذاران منتظر اطلاعات اقتصادی آمریکا هستند که شامل نرخ اشتغال، شاخص هزینه کرد مصرف فردی و لیست حقوق گیران بخش غیر کشاورزی می شود.
در میان سایر فلزات گران بها، قیمت نقره با ۰.۰۱ درصد کاهش به ۳۳ دلار و ۳۲ سنت رسید و پلاتین با یک افزایش ۰.۱۵ درصدی ۹۹۱ دلار و ۵۵ سنت معامله می شود.