با همدلی در گزارش مجله ماشین، تسلا اعلام کرد که تولید نخستین کامیون‌های برقی مدل Semi تا پایان سال ۲۰۲۵ در کارخانه گیگافکتوری در ایالت نوادا آغاز می‌شود. این خبر توسط دن پریستلی، مدیر برنامه سمی در تسلا، در یک ویدئوی یوتیوب منتشر شد. پریستلی گفت که ظرفیت تولید سالانه این کارخانه برای کامیون‌های Semi حدود ۵۰ هزار دستگاه است و تولید اولیه از اواخر سال ۲۰۲۵ آغاز و افزایش تولید در سال ۲۰۲۶ ادامه خواهد داشت.

تسلا از سال‌ها پیش در حال دنباله‌روزی برای ورود به بازار خودروهای سنگین بوده و وعده تولید سمی را در سال ۲۰۱۹ داده بود. ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا، وعده داده بود که تا سال ۲۰۲۴ تعداد ۵۰ هزار دستگاه از این کامیون‌ها تولید خواهد شد، اما این هدف تحقق نیافت.

برنامه تسلا برای واردات قطعات کامیون Semi و خودروی خودران Cyber از چین به آمریکا نیز به دلیل افزایش تعرفه‌ها از سوی دولت ترامپ متوقف شده است. تعرفه‌ها ابتدا ۳۴٪ بود، اما با افزایش‌های پیاپی به ۱۴۵٪ رسید. تسلا اعلام کرد که توان جذب این هزینه‌ها را ندارد و در نتیجه برنامه‌های حمل و تولید مختل شده‌اند.

تسلا همچنین اعلام کرد که پیش‌بینی رشد خود را بازنگری خواهد کرد. این شرکت هشدار داد که سیاست‌های متغیر تجاری و سیاسی جهانی می‌توانند تأثیر چشمگیری بر زنجیره تأمین و تقاضای بازار بگذارند.

توسط autokhabari.ir