مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی ایران از راه‌اندازی سایت fcs.niopdc.ir برای ثبت درخواست کارت سوخت خبر داد. این سایت امکان رهگیری کارت‌ها را نیز برای مراجعه‌کنندگان فراهم کرده است.

آقای عباس باصفا افزود: پیش از این، درخواست برای دریافت کارت‌های المثنی حدود ۴۰ تا ۵۰ روز زمان می‌برد، اما با طراحی سایت و معماری جدید، این فرآیند به کمتر از ۱۰ روز رسیده‌ است.

وی همچنین اظهار داشت که مردم می‌توانند با مراجعه به وب‌سایت و انجام احراز هویت، کارت خود را رهگیری کنند. رمز کارت‌های سوخت نیز که پیش از این چهار رقم آخر کد ملی بود، اکنون به‌صورت رندوم برای مالک اصلی پیامک می‌شود.

مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی ایران با بیان اینکه در حال حاضر کارت سوخت‌ها ماهانه ۶۰ لیتر با نرخ ۱۵۰۰ تومانی و ۱۰۰ لیتر با نرخ ۳۰۰۰ تومانی شارژ می‌شود، گفت: از هموطنان درخواست می‌کنیم که حتما از کارت‌های شخصی خود استفاده کنند تا بخش زیادی از قاچاق سوخت از کارت‌های آزاد یا اضطراری در جایگاه‌های سوخت کاهش یابد.

آقای باصفا همچنین تاکید کرد که باید کارت‌های اضطراری را در جایگاه‌ها رصد کرد و با مشکلات کارت‌های سوخت، قاچاق سوخت عمدتا اتفاق می‌افتد. در معماری جدید سامانه هوشمند سوخت، بسیاری از این مشکلات برطرف شده‌است.

وی در خصوص جایگزینی کارت‌های سوخت با کارت بانکی توضیح داد: در قانون بودجه ۱۴۰۴، انتقال سهمیه سوخت از کارت سوخت به کارت بانکی آمده بود، اما این طرح چالش‌هایی دارد که باید برطرف شود و اجرای آن زمان‌بر خواهد بود؛ بنابراین فعلا کارت سوخت حذف نمی‌شود.

مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی ایران در پایان خاطرنشان کرد: جلساتی با سازمان برنامه و بودجه، وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان‌های ذینفع برگزار می‌کنیم تا مشکلات پدافندی و ملاحظات امنیتی برطرف شود و طرح اجرا خواهد شد.

توسط autokhabari.ir