طبق برنامه زمانبندی اعلام شده از سوی دبیرخانه شورای قیمتگذاری و سیاستهای حمایتی محصولات کشاورزی، نرخ خرید تضمینی ۳۲ قلم کالای اساسی کشاورزی تا نیمه تیرماه امسال به اطلاع عموم خواهد رسید.
عضو شورای قیمتگذاری و سیاستهای حمایتی محصولات کشاورزی اعلام کرد که نرخ خرید تضمینی برای چهار قلم کالای اساسی شامل مرغ، تخممرغ، گوشت قرمز و شیر خام به زودی توسط رئیس شورا ابلاغ خواهد شد.
وی در ادامه افزود که پیش از جلسه شورای قیمتگذاری، مذاکراتی با تولیدکنندگان هر بخش انجام شده و مباحث کارشناسی در کمیسیون تخصصی بررسی شده است. سپس در جلسه شورای قیمتگذاری با حضور نمایندگان تولیدکنندگان هر بخش، نرخهای خرید تضمینی برای این چهار قلم تعیین شده است.
عضو شورای قیمتگذاری و سیاستهای حمایتی محصولات کشاورزی تاکید کرد که بر اساس قانون، وزیر جهاد کشاورزی به عنوان رئیس شورای قیمتگذاری، یک هفته فرصت دارد تا پس از تعیین قیمتها در شورا، آنها را به صورت رسمی اعلام کند.
شورای قیمتگذاری در تاریخ ۱۶ اردیبهشت برگزار شد و بر اساس قانون، قیمتهای تعیین شده باید تا پایان هفته جاری ابلاغ شود.