بر اساس آمار تجمیعی تولید در فروردین ماه سال ۱۴۰۴، خودروی «رانا» در لیست تولیدات ایران خودرو قرار نداشت. این در حالی است که ایران خودرو در فروردین ماه سال گذشته، ۹۶۰ دستگاه رانا تولید کرده بود.

غیبت «رانا» در لیست تولیدات ایران خودرو در حالی که این شرکت در فروردین ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۶ درصد رشد تولید داشته است، سوال‌برانگیز شد. در پی این موضوع، برخی از رسانه‌ها و کاربران در شبکه‌های اجتماعی گمانه‌زنی‌هایی درباره توقف دائمی خط تولید رانا مطرح کردند.

با این حال، مدیران ایران خودرو توضیح داده‌اند که خط تولید رانا در زمستان سال گذشته به سایت خراسان منتقل شده است. در فروردین ماه، فرآیند آماده‌سازی خطوط تولید و اخذ مجوز تولید از سازمان استاندارد انجام شده و هم‌اکنون تولید این خودرو در خط جدید از سر گرفته شده است.

توسط autokhabari.ir