برند لوتوس با تغییر استراتژی خود از خودروهای تمام الکتریکی به سمت هیبرید، قصد دارد موتورهای بنزینی را دوباره به بازار عرضه کند تا با نیازهای بازار لوکس هماهنگ شده و فروش خود را در چین و اروپا تقویت کند.

پس از اینکه شرکت لوتوس به مالکیت گروه جیلی در آمد، این شرکت استراتژی جدیدی را در پیش گرفت که بر اساس آن تمرکز اصلی بر روی خودروهای تمام الکتریکی بود. اما با گذشت زمان، بازار خودروهای الکتریکی لوکس با افت شدید مواجه شد؛ به طوری که در چین، فروش خودروهای الکتریکی لوکس در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ درصد کاهش یافت. این کاهش، ضربه سختی به برنامه‌های رشد لوتوس وارد کرد.

شاسی بلند الترا و سدان امیا، دو محصول جدید لوتوس بودند که با طراحی لوکس و قدرت و شتاب فوق العاده، قصد داشتند نظر خریداران جدید را به خود جلب کنند. اما فروش لوتوس در چین در ۹ ماهه اول سال گذشته ۶ درصد کاهش یافت و حتی از فروش در اروپا نیز کمتر شد.

در واکنش به این شرایط، لوتوس تصمیم به تغییر استراتژی گرفت. در نوامبر ۲۰۲۴، این شرکت اعلام کرد که برنامه تمام الکتریکی شدن تا سال ۲۰۲۸ را لغو کرده و از سال ۲۰۲۶ مدل‌های هایپرهیبرید را با موتور بنزینی توربوشارژ به عنوان بردافزا معرفی خواهد کرد.

فناوری جدید لوتوس در پلت فرمی که در الترا و امیا استفاده شده است، ادغام شده و بردی بیش از ۱۱۰۰ کیلومتر را فراهم می کند. اما شاسی بلند کوچکتر تایپ ۱۳۴ که رقیب پورشه ماکان الکتریکی بود و قرار بود در ۲۰۲۵ رونمایی شود، فعلا متوقف شده است.

مدیرعامل لوتوس اروپا، دن بالمر، اظهار داشت که اگر با برنامه های اولیه پیش می رفتند، نمی توانستند همه بازارهای جهانی را به ویژه با تعرفه های جدید، پوشش دهند.

خودروهای الکتریکی بردافزا در بازار لوکس چین بسیار محبوب شده اند. اما مشکلی که خودروهای لوکس با این سیستم دارند، عملکرد ضعیف موتور چهار سیلندر پس از تخلیه باتری است. لوتوس با فناوری شارژ دوگانه خود این مشکل را حل کرده است.

هنگام توقف، شارژ سریع باتری را از ۱۰ به ۸۰ درصد در ۱۰ دقیقه پر می کند. این فناوری با معماری الکتریکی ۹۰۰ ولتی امکان پذیر شده است که نسبت به سیستم ۸۰۰ ولتی الترا و امیا ارتقا یافته است.

لوتوس با وجود نرسیدن به اهداف اولیه، در حال رشد است و در ۹ ماه نخست سال ۲۰۲۴ فروشی ۷۶۱۷ دستگاهی را تجربه کرده که ۱۳۶ درصد بیشتر از سال قبل است.

توسط autokhabari.ir