سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی هشدار داد که دریافت مبالغ اضافی از سوی خودروسازانی که با قرارداد قیمت قطعی اقدام به فروش کرده‌اند، مصداق بارز گرانفروشی است.

محمدعلی اسفنانی در این باره اظهار داشت: چنانچه در قراردادهای فروش خودرو، قیمت به صورت قطعی تعیین شده باشد، خودروساز حق ندارد به بهانه‌های مختلف، مبالغ اضافی از مشتریان دریافت کند و هرگونه افزایش قیمت بعدی به منزله گرانفروشی است.

وی افزود: در شرایطی که در قرارداد قید شده باشد که قیمت در زمان تحویل مشخص خواهد شد، خودروساز می‌تواند در زمان تحویل، قیمت نهایی را اعلام کند.

اسفنانی تاکید کرد که سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان باید به موضوع گرانفروشی خودروسازان ورود کرده و تخلفات آنها را به سازمان تعزیرات حکومتی گزارش کند تا پرونده‌های گرانفروشی تشکیل شده و به سرعت رسیدگی شود.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی همچنین از خریداران خودرو دعوت کرد تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف، به عنوان شاکی خصوصی از شرکت‌های واردکننده یا تولیدکننده، به سازمان تعزیرات حکومتی شکایت کنند تا با متخلفان برخورد قضایی صورت گیرد.

توسط autokhabari.ir