شرکت مدیران خودرو در راستای افزایش رضایت مشتریان، تصمیم به تغییر بازه زمانی پرداخت دیون دولتی گرفته است. بر اساس این تصمیم، این بازه زمانی از ۳ ماه به ۶ ماه افزایش یافته است. مشتریان می‌توانند مبالغ مربوط به افزایش عوارض و حقوق ورودی گمرکی سال ۱۴۰۴ را با یک فقره چک صیادی بدون بهره و با موعد یکم آذر ۱۴۰۴ پرداخت کنند.

کسانی که در روزهای اخیر پیامک پرداخت مابه‌التفاوت ناشی از دیون دولتی سال ۱۴۰۴ را دریافت کرده‌اند، می‌توانند این مبلغ را به صورت نقدی یا یک فقره چک ۶ ماهه بدون بهره با موعد وصول یکم آذر ۱۴۰۴ پرداخت نمایند. همچنین، مشتریانی که پیش از این چک پرداخت خود را به نمایندگی تحویل داده‌اند و قصد استفاده از شرایط جدید پرداخت را دارند، می‌توانند با مراجعه به نمایندگی طرف قرارداد، نسبت به تمدید بازه زمانی چک اقدام کنند.

برخی نکات مهم در خصوص اطلاعیه شماره یک:
– مشتریان مشمولی که پیامک اطلاع‌رسانی دریافت کرده‌اند، باید ظرف ۷ روز از تاریخ دریافت پیامک، به نمایندگی مراجعه کرده و نسبت به تکمیل وجه مابه‌التفاوت اقدام کنند.
– در صورت پرداخت وجه مابه‌التفاوت به صورت چک، خودرو در قراردادهای نقدی تا زمان تسویه کامل وجه چک و ثبت وصولی آن در سیستم شرکت مدیران خودرو، در رهن شرکت باقی خواهد ماند. در قراردادهای اقساطی نیز خودرو تا پایان اقساط و تسویه حساب کامل، در رهن شرکت باقی می‌ماند.
– چک ارائه‌شده باید به صورت چاپی تکمیل شود و مشتریان باید به منظور چاپ چک به نمایندگی محل ثبت‌نام مراجعه کنند.
– چک باید متعلق به شخص مشتری و از نوع صیادی باشد و در سیستم صیاد به نام شرکت مدیران خودرو ثبت شود.
– امکان ارائه چک از سوی اشخاص ثالث وجود دارد، ولی منوط به تکمیل فرم پیوست در دفاتر اسناد رسمی می‌باشد.
– موعد تحویل خودرو منوط به تکمیل وجه کامل قرارداد است و در صورت عدم مراجعه مشتری به نمایندگی در مدت تعیین‌شده، موعد تحویل خودرو به تعویق خواهد افتاد.

توسط autokhabari.ir