رئیس اتاق اصناف ایران در مراسم گردهمایی ملی زنجیره ارزش قطعات خودرو، اظهار کرد: نمایشگاه امسال با سال‌های گذشته متفاوت است و هدف آن، نمایش ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بخش خصوصی و تولیدات صنفی کشور است. این نمایشگاه نمونه‌ای از مشارکت مردمی در راستای خودکفایی در تولید قطعات یدکی خودرو است.

بیش از سه میلیون واحد صنفی و حدود ۶۰۰ هزار واحد تولیدی کوچک در کشور فعال هستند. بسیاری از کارخانه‌داران و واردکنندگان بزرگ کشور، کار خود را از یک واحد صنفی آغاز کرده‌اند. واحدهای تولیدی کوچک نقش عمده‌ای در گردش چرخ صنعت کشور دارند، زیرا بخش زیادی از قطعات مورد نیاز صنایع در همین واحدها تولید می‌شود.

رئیس اتاق اصناف ایران از تفاهم‌نامه‌ای بین اتاق اصناف ایران و مجلس شورای اسلامی خبر داد که بر اساس آن، مشکلات و موانع پیش روی تولیدکنندگان کوچک از طریق اتحادیه‌ها و اتاق‌های اصناف استان‌ها شناسایی و برای رفع آن‌ها اقدام شود.

فراهانی با هشدار نسبت به پدیده کپی‌سازی غیرقانونی قطعات تولیدشده توسط تولیدکنندگان داخلی گفت: برخی سودجویان قطعات تولیدی دیگران را با قیمت پایین‌تر در بازار عرضه می‌کنند. بازرسی و نظارت اتاق اصناف آمادگی کامل دارد تا با این متخلفان به‌شدت برخورد کند و از حقوق تولیدکنندگان واقعی حمایت کند.

برای رسیدن به موفقیت، نیاز به مدیریت واحد، همکاری منسجم و هدفمند داریم. جلسات منظم با اتاق بازرگانی و اتاق تعاون برگزار می‌شود و مسائل مهم از طریق نامه‌نگاری مشترک به ریاست‌جمهوری، مجلس و مقام معظم رهبری منعکس می‌شود.

رئیس اتاق اصناف ایران همچنین خواستار توجه بیشتر دولت به تولیدکنندگان کوچک شد و گفت: ما نباید بین تولیدکنندگان کوچک و کارخانه‌داران تفاوت قائل شویم. هر دو نیاز به حمایت دارند. تولید در واحدهای کوچک اشتغال‌زایی زیادی ایجاد می‌کند، بدون آن‌که بار مالی بر دوش دولت بگذارد. این تولیدکنندگان از سرمایه خود استفاده می‌کنند و نیازمند حمایت بیشتر دولت هستند.

در پایان، رئیس اتاق اصناف ایران ابراز امیدواری کرد که این نمایشگاه زمینه‌ساز تداوم همکاری‌ها، هم‌افزایی میان فعالان صنفی و ارائه گزارش‌های مؤثر در نمایشگاه‌های آتی باشد.

توسط autokhabari.ir