مجتبی قهرمانی اعلام کرد که با ورود به موقع دستگاه قضایی، بیش از سه هزار دستگاه خودرو وارداتی از بندر شهید رجایی بندرعباس در حال بارگیری و ارسال به مناطق مختلف کشور است. این خودروها متعلق به دو شرکت بخش خصوصی هستند.

وی با قدردانی از همکاری کنندگان در ترخیص این خودروها، اظهار کرد که با این اقدام، از تحمیل هزینه‌های بیشتر به بیت‌المال و صاحبان کالا جلوگیری شده و گام مهمی در تامین حقوق خریداران و سفارش دهندگان این خودروها برداشته شده است.

این مقام قضایی در هرمزگان ابراز امیدواری کرد که با اجرایی شدن مصوبه شورای معاونان سازمان استاندارد کشور، فرآیندهای غیرموجه و غیرضروری آزمون‌های استاندارد حذف شود و تحول عظیمی در تسهیل تجارت و جلوگیری از رسوب کالاها ایجاد شود.

وی همچنین از پیگیری جدی در حوزه محیط زیست برای رفع گره‌های موجود در آزمون‌های غیرموجه و غیرضروری این حوزه خبر داد و ابراز امیدواری کرد که سازمان محیط زیست کشور نیز در این خصوص اقدام به موقعی داشته باشد.

توسط autokhabari.ir