افت ۵۶ هزار و ۳۵۳ واحدی شاخص کل بورس در پایان معاملات روز دوشنبه

در پایان معاملات روز دوشنبه، شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران با کاهش ۵۶ هزار و ۳۵۳ واحدی به رقم ۲ میلیون و ۷۸۸ هزار و ۳۸۹ واحد رسید. در این روز، بیشتر نمادها با صف فروش همراه بودند.

این کاهش شاخص در سومین روز بازگشایی بازار سهام پس از درگیری‌های اخیر در منطقه رخ داد، که بازار سرمایه را تحت تأثیر قرار داده است. شاخص کل بورس در این روز از کانال ۲.۸ میلیون واحد عقب‌نشینی کرد.

همچنین در این روز، شاخص هم‌وزن با کاهش ۱۷ هزار و ۷۸۰ واحدی به رقم ۸۷۱ هزار و ۵۵ واحد رسید.

در سه روز اخیر، بازار سرمایه با کاهش مواجه شده است، این در حالی است که در پنج روز کاری قبل از درگیری‌های اخیر، بازار سهام به ترتیب با کاهش ۲۳ هزار، ۶۰ هزار، ۵۷۷۸ واحد، ۴۶ هزار و ۱۳۲۴ واحدی مواجه شده بود.

در پایان معاملات روز دوشنبه، تعداد سهام مثبت ۲ عدد و سهام منفی ۳۳۱ عدد بود. تعداد خریداران ۱۳ هزار نفر بود و بازار ۲.۶ درصد کاهش داشت. در این روز، ۱۴۳ هزار فقره معامله به ارزش حدود ۷۸۸۳ میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.

در این روز، نمادهای فولاد، وبملت و فارس بیشترین تأثیر منفی را بر شاخص بورس داشتند. از نمادهای پرتراکنش نیز می‌توان به وتجارت، وبملت و خساپا اشاره کرد.

شاخص فرابورس ایران نیز در این روز با کاهش ۵۷۳ واحدی به رقم ۲۵ هزار و ۵۴۷ واحد رسید. تعداد معاملات فرابورس ۲۰۲ هزار فقره و ارزش آن ۷۷۱ هزار میلیارد تومان بود.

نمادهای آریا، کگهر و مارون بیشترین تأثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند. رپویا، نان و وپایا نیز از نمادهای پرتراکنش فرابورس بودند.

بازار سرمایه ایران از روز ۱۹ فروردین پس از اعلام خبر گفت‌وگوی غیرمستقیم ایران با ایالات متحده روند صعودی به خود گرفت، اما از ۲۲ دی‌ماه به بعد دچار نوسان کاهشی شد.

در هفته‌های پایانی سال گذشته، بازار سرمایه بین کانال ۲.۷ تا ۲.۸ میلیون واحد در نوسان بود و چهار مرتبه کانال ۲.۸ میلیون را از دست داد.

کارشناسان معتقدند که بازار سرمایه به لحاظ بنیادی شرایط مطلوبی دارد، اما متغیرهای سیاسی، کمبود نقدینگی، عدم اعتماد سهامداران و فعالیت نوسان‌گیری تاکنون باعث شده تا بازار نتواند آن‌طور که باید و شاید رشد کند.

توسط autokhabari.ir