
در این مطلب آخرین خودرو عکس های شاهین سدان سایز متوسط شرکت سایپا در تیپ پلاس را به صورت آلبوم قرار داده ایم
شاهین اولین محصول سایپا در کلاس سدان های کلاس C بر پایه پلتفرم SP100 است که در سال ۱۳۹۹ به بازار ورود پیدا کرد. این خودرو توانست به دلیل سایز خانوادگی و ظاهر مناسب در بازار محبوبیت خوبی را به دست آورد. شاهین در ۵ ساله حضور در بازار تاکنون با دو پیشرانه به بازار ها عرضه شده است. مبنای پلتفرمی که این خودرو بر اساس آن ساخته شده تویوتا یاریس سال ۲۰۰۰ است که پلتفرمی با استقامت مناسب و قابل ارتقاء به حساب می آید. دانش تولید این پلتفرم به واسطه همکاری سایپا و برلیانس در سال های پسا برجام به این شرکت راه یافت. سایپا تا زمان معرفی شاهین خودروی در بازار سدان های سایز متوسط تولید داخل در بازار نداشت و فقط در کلاس سدان های کوچک همانند پراید، ساینا، تیبا و… محصولاتی تولید می کرد.
شاهین در ابتدا با موتور هشت سوپاپ M15 توربو تولید می شد که با انتقاد مشتریان روبه رو شد. شرکت سایپا با توجه به اینکه دانش فنی تولید موتور EC5 را قبل از برجام به دست آورده بود در خطوط تولید موتور ME16 تندر دست به تولید این پیشرانه با نام ام ۱۶ زد. M16 را می توان همان موتور TU5 پلاس ساخت ایران خودرو به شمار آورد. در این مطلب آخرین خودرو عکس های شاهین پلاس را در که در تست برسی آن ثبت شده به صورت آلبوم قرار می دهیم.
آلبوم تصاویر ظاهر شاهین پلاس

























آلبوم تصاویر کابین شاهین پلاس
















مشخصات فنی و امکانات شاهین پلاس
شاهین پلاس به پیشرانه ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی ME16 مجهز است. این پیشرانه ۱۶ سوپاپ که فناوری VVT-i را هم دارد، ۱۱۴ تا ۱۱۵ اسب بخار قدرت را با گشتاور ۱۴۵ تا ۱۴۷ نیوتن متر تولید می کند. جعبه دنده این خودرو از نوع ۵ سرعته دستی و یا شش سرعته اتوماتیک AT است.
فرمان کمکی برقی، استارت دکمه ای، سانروف، آنتن کوسه ای، تریم داخلی چرم مصنوعی، کروز کنترل، محدودکننده سرعت، سنسور نور، تهویه اتوماتیک، سامانه کنترل پایداری الکتریکی، سامانه کنترل شروع حرکت در سربالایی، حالت اسپرت و برفی و تیپ ترونیک جعبه دنده، دو کیسه هوا، سنسور پارک و دوربین دنده عقب، نمایشگر لمسی ۱۰ اینچی اندروید، آینه های تاشو برقی، صندلی برقی راننده، گرمکن صندلی های جلو و… از جمله امکانات این خودرو است.
ویدیو تست برسی شاهین پلاس
source