لاندو نوریس در صدر تمرینات؛ روز بد ورشتاپن

۱۱ مرداد – هفته مسابقات فرمول یک جایزه بزرگ مجارستان با درخشش تیم مک‌لارن و راننده آن، لاندو نوریس، آغاز شد. نوریس موفق شد در هر دو جلسه تمرینی روز جمعه، سریع‌ترین زمان را در پیست هونگارورینگ ثبت کند و آمادگی بالای خود را به نمایش بگذارد.

لاندو نوریس که هفته گذشته در رقابت با هم‌تیمی‌اش عقب افتاده بود، در این روز با ثبت سریع‌ترین زمان، نشان داد که به دنبال جبران است. اسکار پیاستری، هم‌تیمی او، نیز در هر دو جلسه دوم شد تا مک‌لارن روز فوق‌العاده‌ای را پشت سر بگذارد.

مکس ورشتاپن، قهرمان فعلی جهان، روز خوبی را سپری نکرد. او که به‌تازگی قراردادش را با تیم ردبول تمدید کرده، در تمرین اول نهم و در تمرین دوم به جایگاه چهاردهم سقوط کرد و با اختلاف بیش از یک ثانیه نسبت به نوریس، روزش را به پایان رساند.

چارلز لکلرک از تیم فراری با قرار گرفتن در جایگاه سوم، بهترین عملکرد را در میان سایر تیم‌ها داشت.

لنس استرول از تیم استون مارتین با کسب جایگاه چهارم، شگفتی‌ساز شد.

فرناندو آلونسو به دلیل مصدومیت جزئی، در تمرین اول جای خود را به راننده ذخیره، فلیپه دراگوویچ، داد، اما برای تمرین دوم به خودرو بازگشت.

 

source

توسط autokhabari.ir