بیست‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو مشهد که قرار است  از ۴ تا ۷ شهریورماه ۱۴۰۴ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی این شهر برگزار شود در حالی نخستین روز خود را پشت سر گذاشت که امسال هم شاهد حضور پررنگ خودروسازان داخلی و شرکت‌های واردکننده بودیم.

سه گانه ماموت در نمایشگاه خودروی مشهد، خط و نشان برای رقبا یا نمایش قدرت؟

در میان سالن‌های مختلف نمایشگاه امسال اما، سالن فردوسی یکی از شلوغ‌ترین بخش‌های نمایشگاه بود؛ جایی که برندهای متنوعی همچون ماموت خودرو، مکث موتور، تیگارد، ایران‌خودرو، گروه بهمن، ام‌جی و سروش‌موتور حضور داشتند.

گروه ماموت تنها شرکت خصوصی نمایشگاه امسال است که با سه شرکت اصلی خود یعنی ماموت خودرو، مکث موتور و تیگارد به مشهد آمده تا عملاً به یکی از بازیگران اصلی نمایشگاه امسال بدل شود.

  • مامو‌ت خودرو با محصولات پریمیوم و لوکس خود از برند فولکس‌واگن شامل تیگوان ال‌پرو، تیگوان ال، تیراک، آی‌دی یونیکس، آی‌دی۴ و دو محصول از ERES یعنی ایرس اچ‌ام‌5 و اچ‌ام 7 وارد نمایشگاه شد. خودروهایی که به نوعی پرچم‌داران سبد ماموت در ایران محسوب می‌شوند و مخاطبان خاصی را جذب کردند.
  • مکث موتور: به عنوان جوینت‌ونچری ماموت و چری اینترنشنال که با دو برند لوکانو و اکودا به بازار ایران شناخته می‌شود، در نمایشگاه مشهد، شاسی‌بلندهای لوکانو L7  و لوکانو L8  را در نسخه‌های پلاگین هیبرید (PHEV) و همچنین نسخه‌های بنزینی و هیبریدی از اکودا E7 در معرض دید عموم قرار گرفتند.
  • تیگارد: دیگر بازوی ماموت در این نمایشگاه، با سه محصول ونوسیا، بی‌وی‌دی سانگ پلاس، بی‌وای‌دی چین ال، تیگارد ال 7 و تیگارد ایکس 35 حضور داشت؛ خودروهایی که به‌ویژه در مشهد از پرفروش‌ترین برندهای گروه ماموت به شمار می‌آیند.

پیام حضور ماموت

حضور گسترده مامو‌ت در نخستین نمایشگاه پس از جنگ ۱۲ روزه، آن هم با سه شرکت اصلی خود (در غیاب دیار خودرو و تولیدکنندگان خودروهای تجاری مانند پیلسان)، پیامی روشن برای صنعت خودرو داشت: نگاه بلندمدت یک شرکت خصوصی به بازار خودرو کشور و تمرکز بر جذب مشتریان بالقوه آینده.

ماموت در نمایشگاه خودروی مشهد

این رویکرد در سخنان مدیران گروه نیز مشهود بود:

  • حمید محمدی‌پور، معاون مارکتینگ گروه مامو‌ت: «مامو‌ت تنها شرکت خصوصی است که با چنین ظرفیتی در نمایشگاه حضور یافته است. ما برنامه‌های گسترده‌ای برای بازار خودروی کشور داریم تا جایگاه منحصر به فرد خود را در صنعت تثبیت کنیم.»
  • بابک چهارباشیان، مدیر مارکتینگ ماموت خودرو: «ماموت خودرو قصد دارد عمق حضور خود در کشور را افزایش داده و سبد گسترده‌تری از محصولات پریمیوم را در سراسر کشور عرضه کند.»
  • امین مهرزاد: مدیر مارکتینگ تیگارد، ما برای اولین بار است که در مشهد حاضر می‌شویم تا از این طریق با طیف گسترده مستریان ارزشمند خود در این استان از نزدیک در ارتباط باشیم.»
  • جیمز فِنگ، مدیر مارکتینگ مکث موتور: «هدف ما تنها فروش خودرو نیست؛ بلکه عرضه سبکی از زندگی است که ترکیبی از لوکس بودن و مسئولیت‌پذیری اجتماعی را در بر می‌گیرد.»

مسئولیت اجتماعی ماموت

یکی از بخش‌های بسیار پر اهمیت غرفه ماموت، حضور خیریه نیکان مامو‌ت در نمایشگاه مشهد است. خیریه نیکان به‌عنوان بازوی مسئولیت اجتماعی ماموت و البته سازمانی خوش‌نام و صاحب سبک در فعالیت‌های خیرخواهانه امسال با همکاری دیجی‌کالا کمپینی برای تأمین لوازم‌التحریر دانش‌آموزان کم‌برخوردار راه‌اندازی کرده است. این پویش با شعار «مِهر، مهربانی می‌خواهد» قصد دارد نیاز تحصیلی ۳۵۰۰ دانش‌آموز در سراسر کشور را برطرف کند.

ماموت در نمایشگاه خودروی مشهد

جمع‌بندی

نمایشگاه خودرو مشهد ۱۴۰۴ برای گروه مامو‌‌ت را نباید تنها یک حضور نمایشگاهی توصیف کرد؛ بلکه نمایشی از قدرت، استراتژی و آینده‌نگری این گروه به شمار می‌آید. از عرضه محصولات پریمیوم و لوکس گرفته تا توجه به مسئولیت‌های اجتماعی، همگی نشان داد که ماموت بیش از یک خودروساز، یک بازیگر صاحب‌سبک در صنعت کشور است؛ شرکتی خصوصی که افق‌های بلندمدت، مبتنی بر توسعه پایدار را در مسیر توسعه خود انتخاب کرده است.

ماموت در نمایشگاه خودروی مشهد

source

توسط autokhabari.ir