به گزارش بازار، مسعود شینی اظهار کرد: این طرح با هدف حمایت از تولید بنزین کشور، کاهش هزینه‌های خودروهای عمومی و کمک به اجرای طرح هوای پاک اجرا خواهد شد.

وی افزود: براساس مصوبه شورای اقتصادی، قرار است ۹۰۰ هزار دستگاه خودروی عمومی در کشور به دوگانه‌سوز تبدیل شوند و خوشبختانه از امروز، خودروهای شخصی مدل ۱۳۹۴ به بالا نیز مشمول این طرح خواهند بود.

شینی ادامه داد: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سایت gcr.niopdc.ir درخواست خود را ثبت کرده و از طریق شرکت‌های مجاز استان، برای دریافت نوبت و انجام فرایند دوگانه‌سوز کردن خودرو اقدام کنند.

سرپرست شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زنجان، با اشاره به مراکز فعال در استان ادامه داد: در مرحله نخست، سه مرکز برای اجرای این طرح در نظر گرفته شده است.

او عنوان کرد: رانندگان سایر شهرستان‌ها نیز می‌توانند براساس نزدیک‌ترین مرکز به محل سکونت خود، یکی از این مراکز را انتخاب کنند. به‌محض ارسال تجهیزات به مراکز، نصب انجام و خودروها تحویل داده می‌شود.

شینی یادآور شد: تجهیزات مورد نیاز از قبل پیش‌بینی و آماده شده است و با آغاز ثبت‌نام، روند اجرایی طرح نیز به تدریج آغاز خواهد شد.

وی همچنین از رانندگان خودروهای عمومی خواست تا در صورت اتمام عمر مفید مخازن گاز خودروهای خود، از طریق همین سامانه برای تعویض رایگان مخزن اقدام کنند.

source

توسط autokhabari.ir